Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová kýta na žampionech v hořčičné omáčce

Dokonalé využití tohoto druhu masa, které dušením změkne a uchová si svojí šťavnatost. Přidáním žampionů docílíme lahodné chuti a pikantnost tomu dodá hořčice. Pokud k tomu zvolíme rýži nebo různě upravené brambory, chuťový zážitek bude dokonalý.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 40 min Bez doby marinování masa

55 min (15 min příprava + 40 min tepelná úprava, Bez doby marinování masa)

24. 4. 2023 18:09

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 826 kJ / 675 kcal
Bílkoviny63,70 g
Tuky28,23 g
Vláknina15,70 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 4,73 g
Sůl11,55 g
Sacharidy33,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Já jako přílohu zvolila pečené brambůrky s česnekem a solí, které jsem pekla v troubě vyhřáté na 190 °C 35 minut na horkovzduch.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

25. 4. 2023 08:03

:-)<3:yes: určitě by mi chutnalo :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: kýta vepřová, žampióny, pepř, sůl, omáčka sojová, koření kari, olej, hořčice plnotučná, rozmarýn sušený

TopRecepty.cz

Vepřová kýta na žampionech v hořčičné omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rk8WW