Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 948 kJ / 1 661 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,76 g |
Tuky | 129,62 g |
Vláknina | 15,05 g |
Cholesterol | 1,39 g |
Sodík | 3,11 g |
Sůl | 7,65 g |
Sacharidy | 47,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gLoD
Moje poznámka
Játra s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gLoD
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 20 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 23 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno 18. 6. 2025 05:00
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
MillanM před 17 minutami
Halušky se zelím a uzeným masem
chmelickova13 před 1 hodinou
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
veronika_straka před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
chameleon před 1 hodinou
Cibulová polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 11 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 13 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 14 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 15 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 16 hodinami
Tématické fráze:
játra s jablky,
telecí játra na cibulce s jablky,
játra s jablkem,
játra na jablkách,
pokrmy z jablek,
veprová játra s jablky,
recept jatra s jablky,
játra s jablky recept,
jatra s jablkama,
recepty jatra s jablky,
telecí játra s jablky,
recept na játra s jablky,
játra s jabkama,
krůtí játra na jabkách,
kachní játra s jablky,
vaření jatra s jablky,
veprove jatra s jablky,
játra na jabkách,
jjatra s jablky,
jatra s jabkem
Suroviny:
játra kuřecí,
párky,
slanina,
cibule,
jablko,
tuk na smažení,
sůl
Komentáře (8)
Hanko - vlož to raději jako nový recept, tohle je opravdu matoucí