Muffiny s třešněmi a šalvějí podle Josefa Maršálka
Muffiny pochází z Ameriky a tam si nikdo cukrařinou hlavu neláme. Tudíž recept je velmi jednoduchý na přípravu a vhodný i pro začátečníky. Vypeckované třešně těsto příjemně zvláční a dodají mu příjemnou ovocnou chuť.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 663 kJ / 2 548 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,40 g |
Tuky | 60,77 g |
Vláknina | 21,20 g |
Cholesterol | 525 mg |
Sodík | 1,18 g |
Sůl | 3,49 g |
Sacharidy | 424,39 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 6. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Muffiny s třešněmi a šalvějí podle Josefa Maršálka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR8wP
Moje poznámka
Muffiny s třešněmi a šalvějí podle Josefa Maršálka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR8wP
Nejnovější recepty
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 1 hodinou
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 1 hodinou
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 1 hodinou
Pomazánka z červené řepy a kuřecího masa
Přidáno před 1 hodinou
Patizonové placičky s rajčatovým salátem
Přidáno před 2 hodinami
Linecké řezy se švestkovým pudinkem
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 22 minutami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 29 minutami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 2 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 13 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 15 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 15 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 16 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 16 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 17 hodinami
Croissanty s nuttelou
hustaliska před 18 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
mléko,
esence mandlová,
vejce,
mandle sekané,
cukr krupice,
kypřící prášek do pečiva,
sůl,
třešně,
šalvěj čerstvá,
mandle plátkové,
cukr
Komentáře (2)