Sýrovo-lilkové špízy
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 073 kJ / 1 691 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,15 g |
Tuky | 105,06 g |
Vláknina | 9,45 g |
Cholesterol | 315 mg |
Sodík | 5,37 g |
Sůl | 13,38 g |
Sacharidy | 91,39 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 8. 2010 19:29
16. 8. 2010 19:20
15. 8. 2010 09:57
10. 3. 2010 12:31
7. 9. 2009 23:12
6. 9. 2009 22:21
6. 9. 2009 22:16
6. 9. 2009 21:38
6. 9. 2009 20:29
6. 9. 2009 19:41
6. 9. 2009 18:13
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 5 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 7 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 56 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 1 hodinou
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 1 hodinou
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 3 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 4 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Šestá a poslední postní neděle, Květná, je i v kuchyni ve znamení pučících a mladých rostlin
Šalvěj je významná léčivka i chutná bylina do kuchyně. Jak a kde ji nejlépe upotřebíme
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Další recepty
Tématické fráze: tepelná úprava lilku kuře s tvarůžkama lilek špíz recepty s tvarůžkama špízy s lilkem špízy lilek lilek špízy lilkové recepty kuchyňská úprava lilku lilek tepelná ůprava u mě v kuchyni recepty lilkový tatarák bezmasé recepty z lilku bezmasé špízy bezmasí špíz chléb s tvarůžkama nejlepší recept na palačinky sekaná s tvarůžkama tatarský špíz tepelná úrpava lilku špízy syrove
Suroviny: lilek, olivy černé, sýr hermelín, sýr niva, sýr ementál, rohlík, česnek, sůl, olej olivový
Sýrovo-lilkové špízy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrK5
11 názorů