Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 128 kJ / 987 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 150,41 g |
| Tuky | 22,21 g |
| Vláknina | 14,52 g |
| Cholesterol | 1,08 g |
| Sodík | 533 mg |
| Sůl | 1,30 g |
| Sacharidy | 40,20 g |
Postup přípravy
Podávám s bramborem.
Zveřejněno 15. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso na maďarský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZp6
Moje poznámka
Vepřové maso na maďarský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZp6
Nejnovější recepty
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 11 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 12 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 12 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 12 hodinami
Pistáciová vosí hnízda s matchou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 6 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 9 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 9 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 9 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 11 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 11 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 14 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 14 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 14 hodinami
Tématické fráze:
maďarský vepřový plátek,
maďarské žebírko,
madarsky rizek,
vepřové maso po maďarsku,
vepřová játra po madarsku,
maďarské vepřové žebírko,
madarsky platek,
řízky na maďarský způsob,
vepřový plátek po maďarsku,
kuře na maďarský způsob,
vepřove žebirko madarske,
maso po maďarsku,
madarský strůdl,
veprove po madarsku,
maďarský vepřový řízek,
vepřový plátek maďarský,
vepřové žebírko po v maďarsku,
žebírko po madarsku,
vepřový řízek po madarsku,
jatra na madarsky zpusob
Suroviny:
maso vepřové,
játra vepřová,
žampióny,
cibule,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
rajče,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (3)