Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 128 kJ / 987 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,41 g |
Tuky | 22,21 g |
Vláknina | 14,52 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 533 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 40,20 g |
Postup přípravy
Podávám s bramborem.
Zveřejněno 15. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso na maďarský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZp6
Moje poznámka
Vepřové maso na maďarský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZp6
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka
Komtesina před 2 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Lucka 12 před 2 hodinami
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 3 hodinami
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 3 hodinami
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 3 hodinami
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 3 hodinami
Zelná pečeně
radekfiala před 4 hodinami
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 4 hodinami
Kuřecí roláda s játry
Sahula před 4 hodinami
Žampiony plněné vepřovým mozečkem
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 5 hodinami
Tématické fráze:
maďarský vepřový plátek,
maďarské žebírko,
madarsky rizek,
vepřové maso po maďarsku,
vepřová játra po madarsku,
maďarské vepřové žebírko,
madarsky platek,
řízky na maďarský způsob,
vepřový plátek po maďarsku,
kuře na maďarský způsob,
vepřove žebirko madarske,
maso po maďarsku,
madarský strůdl,
veprove po madarsku,
maďarský vepřový řízek,
vepřový plátek maďarský,
vepřové žebírko po v maďarsku,
žebírko po madarsku,
vepřový řízek po madarsku,
jatra na madarsky zpusob
Suroviny:
maso vepřové,
játra vepřová,
žampióny,
cibule,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
rajče,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (3)