Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 067 kJ / 733 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,73 g |
Tuky | 69,67 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 125 mg |
Sodík | 906 mg |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 15,85 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mírně naklepaká žebírka po stranách nařízneme. Na nakrájené rozpuštěné slanině orestujeme cibuli, přidáme a orestujeme maso (maso můžeme vytáhnout, já ho dám na stranu kastrolu). Přidáme protlak, krátce opečeme, přidáme papriku a podlijeme vývarem a dusíme do měkka. Maso vytáhneme, šťávu zahustíme zásmažkou, dobře provaříme. Přilijeme kyselou smetanu, necháme projít varem a omáčku procedíme na maso. Přidáme kopr a krátce povaříme, aby se spojily chuti. Jako příloha můžou být brambory, rýže, těstoviny.
Zveřejněno 3. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lašské žebírko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mQA9
Moje poznámka
Lašské žebírko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mQA9
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 4 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 7 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 8 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 8 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 7 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 7 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 7 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 8 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 8 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 8 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 10 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 10 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 11 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 11 hodinami
Tématické fráze:
lašské vepřové žebírko,
lašský kotlet,
vepřové žebírko lašské,
lašská kotleta,
lašský vepřový plátek,
vepřové žebírko,
lašská omáčka,
lašský plátek,
lašsky veprovy kotlet,
lašská vepřová pečeně,
lašská pečeně,
lašské maso,
lažské žebírko,
lašská vepřová kotleta,
lašské vepřové maso,
žebírko,
vepřový plátek lašský,
vepřové maso lašské,
kotleta po lašsku,
lašské kotlety
Suroviny:
kotleta vepřová,
sůl,
tuk,
slanina,
cibule,
paprika sušená sladká,
protlak,
smetana,
mouka hladká,
kopr sterilovaný,
vývar
Komentáře (3)