Hovězí v římském hrnci pro Mirku
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 6 026 kJ / 1 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,35 g |
Tuky | 13,90 g |
Vláknina | 10,65 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 791 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 78,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Podávame s pečenými zemiakmi, petržlenovou ryžou a pod.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 11. 2011 18:30
23. 11. 2011 18:09
23. 11. 2011 17:58
+
29. 10. 2010 19:44
12. 10. 2009 15:38
12. 10. 2009 11:57
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 9 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 19 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 23 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Gastro glosa: Zavřené obchody o Velikonocích nemá smysl řešit. Žádný potravinový armagedon se nekoná
Další recepty
Tématické fráze: hovězí maso v římském hrnci římský hrnec recepty rimska misa hovězí po toskánsku recepty pro rimsky hrnec rimsky hrniec recepty rimsky hrnec hovězí maso guláš v římském hrnci rimsky hrnec recepty římský hrnec hovezi pecene rimsky hrnec recepty na jídla v papinově hrnci římský hrnec recepty z hověziho masa římská mísa recepty příprava vrimskem hrnci římský hrnec recept hovezi guláš vrimskem hrnci peceni hoveziho v rimskem hrci brambory z cibuli a hovezy maso hovez ragu na cervenem vine
Suroviny: kližka hovězí, jablko, rozinky, víno červené, kůra citronová, sůl, pepř černý, koření kari, cibule
Hovězí v římském hrnci pro Mirku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZJE
6 názorů