Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nadívaný kapr na žampionech

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 12. 2009 13:45

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jako příloha může být co máte rádi, nám chutná s rýží. Plátkový sýr lze nahradit nivou nebo hermelínem, fantazii se meze nekladou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Zdenka1

11. 2. 2016 09:07

Trošku jsem si tvůj recept upravila, neboť jsem měla kapra již vyfiletovaného. Suroviny jsem zachovala, ale vypustila jsem sýr. Podávala jsem s opékanými bramborami. Rodinka si pochvalovala, tak pochvalu vyřizuji a děkuji za výborný recept:-p:yes: a bodík k tomu:yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 10. 2010 10:01

Jirko, super fotky, Janě se určitě budou líbit;-)

Jiri V. Jiri V.

30. 9. 2010 19:35

Houby letos rostly a ryby taky braly.:-))odzkoušeli jsme a moc si pochutnali.Přikládáme i pár fotek.
Jirí V. a Eliška V.

Jenda1 Jenda1

6. 12. 2009 21:16

Jani, zajímavý recept hodný k vyzkoušení:-p;-). :-!:-)):yes::yes::yes: +6

yanull yanull

2. 12. 2009 14:44

Zizalko, jo pečenáče, ty nemají chybu :-p;-):yes:

zizala zizala (moderátorka)

2. 12. 2009 14:37

Já, když mi zbyde smažený kapr, hlavně o Vánocích, to jich míváme dost, nakládám je jako utopence. Na Silvestra jsou akorát proležené :-p:-p:-p
Jinak taky miluju ryby, všechny, mohla bych je denně:-8

Lusinda79

2. 12. 2009 14:21

...moje mamka-taky Jana-to klíďo vydrží i pět dní:-D:-D:-D

yanull yanull

2. 12. 2009 14:08

Mít v rodině rybáře, tak bych se vyřádila, ale bohužel. Ryby já můžu v každé podobě, smaženého kapra jím klidně 3 dny :-p

Lusinda79

2. 12. 2009 14:04

To ani já ne, mám kapří filety, strýc-rybář mi je vykostil.díky, určitě využiju a tisknuuuu:yes:

yanull yanull

2. 12. 2009 14:03

Lusi, můžu ti poradit? Ty filety si z obou stran potři tím česnekem, pak pepř, kmín a orestuj je na másle. A pak udělej ten základ, polož na to filety, na ně náplň, opět filety a upeč a je to. :-K Nedělala bych to z filé nebo tresky, ty jsou plné vody :-(

yanull yanull

2. 12. 2009 13:56

Díky, takhle jsem jednou experimentovala a od té doby ho pravidelně děláme. On pěkně "natáhne" tou náplní a pak je prý prudce jedlý :-p:-)

Lusinda79

2. 12. 2009 13:55

Po výlovu mám v mrazáku několik kapřích filetů, tak to asi "slepím" tím sýrem nebo použiju jako směs...rozhodně to vypadá báječně:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 12. 2009 13:52

Jani, vypadá to báječně:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nadivany kapr kapr recepty kapr nadívaný recept kapr žampiony kapr se žampiony nadivany kapr recept kapr na cibuli a žampionech recept na nadívaného kapra kapr s nivou kapr na hříbkách recepty na ryby kapr kapr recepty niva recepty na kapra s nivou kdyz zbyde smazeny kapr nadívaný kapr recepty kapr recept kapr žampiony kapr s nivou a žampiony nadivany filet kapr s hermelínem

Suroviny: kapr, slanina, cibule, česnek, kmín celý, sýr plátkový, máslo, žampióny

TopRecepty.cz

Nadívaný kapr na žampionech

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JyXK