Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 561 kJ / 2 524 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,08 g |
Tuky | 230,57 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 590 mg |
Sodík | 2,49 g |
Sůl | 6,20 g |
Sacharidy | 8,24 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr po uzenářsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wV88
Moje poznámka
Kapr po uzenářsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wV88
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 4 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 9 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 9 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 9 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 1 hodinou
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 1 hodinou
Královská cukeťačka
trdlo před 2 hodinami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 2 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 2 hodinami
Jarní pomazánka s vejci
Slavista62 před 2 hodinami
Pikatní polévka z červené čočky
Kajkajak před 2 hodinami
Brokolicová polévka s vločkami
Suzy8 před 2 hodinami
Kuřecí čína
Josef-bartak před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Pepe_Vanila před 3 hodinami
Tématické fráze:
jak naložit kapra,
nakládání kapra,
příprava kapra,
recepty na přípravu kapra,
jak udit kapra,
nakládání špeku na uzení,
jak naložit špek na uzení,
udime kapra,
jak nalozit spek,
kapr na uzení,
kapr na špeku,
jak na to uzený kapr,
kapr filety,
kapr recepty,
udit kapra,
recept na přípravu kapra,
jak udit špek,
nalozit kapra,
kapr příprava,
recepty z kapra
Suroviny:
filet z kapra,
slanina,
špek,
sádlo,
chléb,
cibule,
sůl,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
zázvor mletý,
koriandr,
česnek,
pečící papír
Komentáře (5)