Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 561 kJ / 2 524 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,08 g |
Tuky | 230,57 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 590 mg |
Sodík | 2,49 g |
Sůl | 6,20 g |
Sacharidy | 8,24 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr po uzenářsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wV88
Moje poznámka
Kapr po uzenářsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wV88
Nejnovější recepty
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 9 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 12 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 13 hodinami
Listové koláčky s krémovou náplní a džemem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zeleninový salát s jogurtovým dresingem
TondaJ před 2 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Noumik před 2 hodinami
Grilovaná krkovička
Merylas před 4 hodinami
Pomazánka z pečeného vepřového masa
RendaAda před 4 hodinami
Pastýřský koláč s jehněčím nebo hovězím masem
NellaGW před 5 hodinami
Kachní stehna na žampionech
Leren před 5 hodinami
Fofr broskvový koláč
Jannybar před 6 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem
AndreaAbb před 6 hodinami
Pistáciový rychlý dort
Mart1neek před 6 hodinami
Jogurtový dort s rybízem
Mart1neek před 6 hodinami
Tématické fráze:
jak naložit kapra,
nakládání kapra,
příprava kapra,
recepty na přípravu kapra,
jak udit kapra,
nakládání špeku na uzení,
jak naložit špek na uzení,
udime kapra,
jak nalozit spek,
kapr na uzení,
kapr na špeku,
jak na to uzený kapr,
kapr filety,
kapr recepty,
udit kapra,
recept na přípravu kapra,
jak udit špek,
nalozit kapra,
kapr příprava,
recepty z kapra
Suroviny:
filet z kapra,
slanina,
špek,
sádlo,
chléb,
cibule,
sůl,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
zázvor mletý,
koriandr,
česnek,
pečící papír
Komentáře (7)