Suroviny
Porce: 24 krajíců
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 253 kJ / 3 168 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,63 g |
Tuky | 17,50 g |
Vláknina | 26,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 638,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křupavý selský bochník zadělaný v DP a pečený v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E8wK
Moje poznámka
Křupavý selský bochník zadělaný v DP a pečený v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E8wK
Nejnovější recepty
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 52 minutami
Švestkový džem
Přidáno před 5 hodinami
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno před 9 hodinami
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno před 11 hodinami
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno 15. 8. 2025 15:20:45
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno 15. 8. 2025 15:12:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Lucia81 před 10 minutami
Slaný cuketový koláč
ihrdlick před 43 minutami
Kuře na leču
Ivet88 před 1 hodinou
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
Lelekovicero před 1 hodinou
Vynikající langoše
pazderka83 před 2 hodinami
Tortilla plněná kuřecím masem
karel_koutnik před 2 hodinami
Nekynuté mini koláčky
JaniLayer před 2 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Lasica před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
k.klemesova@gmail.com před 4 hodinami
Dýňová polévka s uzeným
EvaSeba před 4 hodinami
Tématické fráze:
forma na pečení chleba v troubě,
pečení chleba v troubě,
forma na pečení chleba,
selský chléb,
pečeme chleba v troubě,
formy na pečení chleba,
selsky chleb recept,
pečeni chleba troubě ve forme,
formy na pečení chleba v troubě,
selsky chleba recept,
pečeni chleba troubě,
celozrnný chléb pečený v troubě,
keramická forma na chleba,
doba pečení chleba,
bochník chleba,
keramické formy na pečení,
keramická forma na pečení chleba,
chleba pečený v troubě,
doba pečení chleba v troubě,
keramická forma na chléb
Suroviny:
kvásek,
voda,
droždí sušené,
mouka chlebová pšeničná,
mouka celozrnná,
mouka kukuřičná,
mouka pšeničná,
voda,
sůl hrubá,
cukr krupice,
droždí sušené,
mouka chlebová pšeničná,
kvásek
Komentáře (11)
Hella: ked rosis chleba slanou vodou, tak korka zmakne, lebo voda sa v trube sice vypari, ale sol zostane na povrchu a po upeceni zase nabera vlknost z okoliteho prostredia. preto ta korka uz nie je chrumkava
ak sa rosi cistou vodou, korka zostane leskla
On nakonec každý recept na chleba vypadá přibližně stejně, ne? Vždycky je tam voda, mouka atd., ale nějakým zázrakem je výsledek pokaždé jiný. Ten můj se dělá v DP a musí se s ním začít o den předem...