Suroviny
Porce: 24 krajíců
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 253 kJ / 3 168 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,63 g |
| Tuky | 17,50 g |
| Vláknina | 26,25 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 11 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 638,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křupavý selský bochník zadělaný v DP a pečený v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E8wK
Moje poznámka
Křupavý selský bochník zadělaný v DP a pečený v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E8wK
Nejnovější recepty
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 4 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 8 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 10 hodinami
Rychlovka ze staršího pečiva
Přidáno před 21 hodinami
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno 26. 12. 2025 08:01:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kančí žebra s řeznickým salátem
sedmikraska 77 před 4 minutami
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 1 hodinou
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 2 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 4 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 5 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 5 hodinami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 6 hodinami
Tématické fráze:
forma na pečení chleba v troubě,
pečení chleba v troubě,
forma na pečení chleba,
selský chléb,
pečeme chleba v troubě,
formy na pečení chleba,
selsky chleb recept,
pečeni chleba troubě ve forme,
formy na pečení chleba v troubě,
selsky chleba recept,
pečeni chleba troubě,
celozrnný chléb pečený v troubě,
keramická forma na chleba,
doba pečení chleba,
bochník chleba,
keramické formy na pečení,
keramická forma na pečení chleba,
chleba pečený v troubě,
doba pečení chleba v troubě,
keramická forma na chléb
Suroviny:
kvásek,
voda,
droždí sušené,
mouka chlebová pšeničná,
mouka celozrnná,
mouka kukuřičná,
mouka pšeničná,
voda,
sůl hrubá,
cukr krupice,
droždí sušené,
mouka chlebová pšeničná,
kvásek
Komentáře (11)
Hella: ked rosis chleba slanou vodou, tak korka zmakne, lebo voda sa v trube sice vypari, ale sol zostane na povrchu a po upeceni zase nabera vlknost z okoliteho prostredia. preto ta korka uz nie je chrumkava
ak sa rosi cistou vodou, korka zostane leskla
On nakonec každý recept na chleba vypadá přibližně stejně, ne? Vždycky je tam voda, mouka atd., ale nějakým zázrakem je výsledek pokaždé jiný. Ten můj se dělá v DP a musí se s ním začít o den předem...