Suroviny
Porce: 24 krajíců
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 253 kJ / 3 168 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,63 g |
Tuky | 17,50 g |
Vláknina | 26,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 638,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křupavý selský bochník zadělaný v DP a pečený v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E8wK
Moje poznámka
Křupavý selský bochník zadělaný v DP a pečený v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E8wK
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 10 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 19 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 16. 9. 2025 16:01:02
Kuřecí karí
Přidáno 16. 9. 2025 14:02:01
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 27 minutami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 30 minutami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 1 hodinou
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 2 hodinami
Vydatná mrkvová polévka s vločkami - i pro nejmenší
jana1974 před 3 hodinami
Knedlíčky gyoza plněné mletým masem
Tomas21 před 4 hodinami
Falešný španělský ptáček
Dreamer_Mike před 4 hodinami
Vepřové pečené na cibuli
Adams-alena před 4 hodinami
Kuřecí maso s houbami
Geressha před 5 hodinami
Tématické fráze:
forma na pečení chleba v troubě,
pečení chleba v troubě,
forma na pečení chleba,
selský chléb,
pečeme chleba v troubě,
formy na pečení chleba,
selsky chleb recept,
pečeni chleba troubě ve forme,
formy na pečení chleba v troubě,
selsky chleba recept,
pečeni chleba troubě,
celozrnný chléb pečený v troubě,
keramická forma na chleba,
doba pečení chleba,
bochník chleba,
keramické formy na pečení,
keramická forma na pečení chleba,
chleba pečený v troubě,
doba pečení chleba v troubě,
keramická forma na chléb
Suroviny:
kvásek,
voda,
droždí sušené,
mouka chlebová pšeničná,
mouka celozrnná,
mouka kukuřičná,
mouka pšeničná,
voda,
sůl hrubá,
cukr krupice,
droždí sušené,
mouka chlebová pšeničná,
kvásek
Komentáře (11)
Hella: ked rosis chleba slanou vodou, tak korka zmakne, lebo voda sa v trube sice vypari, ale sol zostane na povrchu a po upeceni zase nabera vlknost z okoliteho prostredia. preto ta korka uz nie je chrumkava
ak sa rosi cistou vodou, korka zostane leskla
On nakonec každý recept na chleba vypadá přibližně stejně, ne? Vždycky je tam voda, mouka atd., ale nějakým zázrakem je výsledek pokaždé jiný. Ten můj se dělá v DP a musí se s ním začít o den předem...