Zimní polévka se šťávou z kyselého zelí
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 872 kJ / 2 837 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 383,30 g |
Tuky | 122,80 g |
Vláknina | 7,02 g |
Cholesterol | 987 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,57 g |
Sacharidy | 48,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept je starý, pochádza od mojej mamky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 12. 2010 11:22
31. 12. 2010 10:50
28. 1. 2010 19:18
28. 1. 2010 18:41
Existuje viac receptov, podľa miestnych zvyklostí. Niekde sa varí iba s čerstvým mäsom.
Nemám odskúšané, možno sa nájde niekto iný, kto sa v liptovských polievkach vyzná viac a ozve sa.
28. 1. 2010 15:40
28. 1. 2010 14:38
28. 1. 2010 14:35
28. 1. 2010 14:31
28. 1. 2010 14:28
28. 1. 2010 14:25
28. 1. 2010 14:19
Ja osobne ju nevarím, mojim deťom nechutila...
A každý si môže pridať čo mu chutí...povedala by som, že biele víno asi áno.
28. 1. 2010 11:50
,,
28. 1. 2010 09:10
27. 1. 2010 23:35
27. 1. 2010 22:52
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 4 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 6 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 6 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Chlebová polévka
mondey uvařil před 25 minutami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 43 minutami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 1 hodinou
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 1 hodinou
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Kuřecí řízky v těstíčku
lenkavozihnojova uvařil před 1 hodinou
Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
bohdana uvařila před 1 hodinou
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Velikonoční jidáše
Helciv uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dlouho se vaří kysané zelí? Čas není vše, důležité je i pravidelné ochutnávání
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
Poradíme, jak snadno vyrobit domácí zmrzlinu bez zmrzlinovače. Stačí několik málo ingrediencí a správný postup
Další recepty
Tématické fráze: polévka z kyselého zelí polévka juška voda z kyselého zelí polévka z vody ze zelí recepty z kyselého zelí voda ze zelí polévka z vody z kyselého zelí juška recept polévky z kyselého zelí juška polévka polévka ze šťávy z kysaného zelí zimní polévka recepty kapustová polevka z kisely polevka z vody kyselého zelí liptovská kapustnice kyselé zelí recept polévka s kyselého zelí polévka z vody z kyselého zelí co s vodou ze zelí polevka se stavou z kysaneho zeli
Suroviny: kosti vepřové, zelenina kořenová, pepř, cibule, maso vepřové mleté, vejce, česnek, pepř, mouka, rýže, sůl, lák ze zelí
Zimní polévka se šťávou z kyselého zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mw4P
15 názorů