Moravanka "z Hané"
Moravanka je zeleninová směs, známá svou typickou pikantní chutí. Má široké možnosti použití do salátů, pomazánek nebo jako základ pod maso. Pokud máte dost různé zeleniny, můžete ji takto zužitkovat.
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 570 kJ / 136 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,63 g |
Tuky | 3,50 g |
Vláknina | 4,17 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 24,03 g |
Sůl | 60,00 g |
Sacharidy | 20,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moravanka "z Hané"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YyJY
Moje poznámka
Moravanka "z Hané"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YyJY
Nejnovější recepty
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 9 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 11 hodinami
Zeleninový salát s pekingským zelím
Přidáno před 20 hodinami
Kančí guláš se zelím
Přidáno před 20 hodinami
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Bohunka37 před 26 minutami
Lečo bez zavařování
David Salamánek před 1 hodinou
Luxusní a rychlý makovník
Aky_89 před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Miroslav73 před 4 hodinami
Polévka z vývaru
Kajkajak před 5 hodinami
Květáková polévka
ilonkakulisek před 6 hodinami
Banánové lívance
MichaelaZamostna před 6 hodinami
Panzanella s pečenými rajčaty
preclik.jana před 6 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Petulice před 6 hodinami
Vydatná hrachovka
Fitulka před 7 hodinami
Tématické fráze:
moravanka recept,
recept na moravanku,
moravanka,
domácí kunovjanka,
recept moravanka,
domácí moravanka recept,
domácí moravanka,
nálev na moravanku,
moravanka zelenina,
moravanka recepty,
zelenina moravanka,
recepty moravanka,
zavařování moravanka,
recept na domácí moravanku,
recepty domácí moravanka,
moravanka nálev,
jak zpracovat kozí rohy,
zavařenina moravanka,
recepty z hané,
jak udělat moravanku
Suroviny:
okurka čerstvá,
cibule,
mrkev,
kedlubna,
celer,
paprika čerstvá červená,
hrášek,
kukuřice,
feferonka,
kopr,
voda,
ocet,
sůl,
sladidlo umělé,
koření nové koření,
pepř,
koriandr,
tymián,
semínka hořčičná,
koření hřebíček,
bobkový list
Komentáře (20)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0