Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 505 kJ / 599 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,93 g |
Tuky | 12,52 g |
Vláknina | 11,75 g |
Cholesterol | 1,23 g |
Sodík | 424 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 35,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pochoutka z vepřových jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k8yJ
Moje poznámka
Pochoutka z vepřových jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k8yJ
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 6 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 11 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 11 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 11 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 6 minutami
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 4 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 4 hodinami
Královská cukeťačka
trdlo před 4 hodinami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 4 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 4 hodinami
Jarní pomazánka s vejci
Slavista62 před 4 hodinami
Pikatní polévka z červené čočky
Kajkajak před 4 hodinami
Brokolicová polévka s vločkami
Suzy8 před 4 hodinami
Kuřecí čína
Josef-bartak před 5 hodinami
Tématické fráze:
přírodní vepřová játra,
vepřová játra recepty,
vepřový jatra,
vepřová játra jako minutka,
vařená vepřová játra,
jak dlouho vařit vepřová játra,
veprova jatra minutka,
jak dlouho vařit veprové játra,
vepřová jatra,
vareni jater,
vepřová játra na minutku,
veprove jatra,
vepřova jatra recept,
vepřovy jatra recept,
recepty vepřová játra,
přírodní vepřový jatra,
recepty na vepřové játra,
jak udělat vepřové játra,
priprava jater,
přírodní játra recept
Suroviny:
játra vepřová,
cibule,
mouka hladká,
koření oregáno,
pepř,
koření čubrica,
sůl,
olej
Komentáře (9)