Výtečná klobása na pečení
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 186 kJ / 4 586 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 674,70 g |
| Tuky | 176,00 g |
| Vláknina | 26,40 g |
| Cholesterol | 1,95 g |
| Sodík | 19,47 g |
| Sůl | 37,00 g |
| Sacharidy | 68,00 g |
Postup přípravy
Doporučená příloha: Co kdo má rád. U grilu na chalupě chleba, v sobotu doma brambory se zelím, u nás zvané Holeček.
Zveřejněno 25. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výtečná klobása na pečení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w0mM
Moje poznámka
Výtečná klobása na pečení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w0mM
Nejnovější recepty
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 6 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 18 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 18 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 1 hodinou
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 1 hodinou
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 4 hodinami
Išlské dortíčky
dra.carol před 5 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 5 hodinami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 12 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 15 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 15 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 16 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 17 hodinami
Tématické fráze:
klobásy na pečení,
prát do klobás,
pečení klobás,
hovezi prat,
klobasa na pečení,
domácí pečené klobásy,
prát na klobásy,
jak udělat prát,
hovězí klobása,
jak udit klobásy,
uzení klobás v troubě,
domácí klobásy pečené v troubě,
pečení klobásy,
peceni bile klobasy,
pečení klobas v troubě,
domácí klobásy na pečení,
jak udit hovězí maso,
vepřový prát,
peceni bilych klobásy,
prát klobásy
Suroviny:
přední hovězí,
plec vepřová bez kosti,
krkovice uzená,
česnek,
sůl,
rychlosůl,
paprika sušená sladká,
pepř,
voda,
střeva vepřová,
špejle,
sádlo
Komentáře (4)