Hovězí kořeněná omáčka s okurkami
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 700 kJ / 645 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,02 g |
Tuky | 7,32 g |
Vláknina | 12,94 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 255 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 25,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kdo chce, může udělat jíšku nebo použije hotovou jíšku Knoor (tu jsem použila já). Udělala jsem z pěkného masa na polévku a vůbec to nebylo znát, bylo to výborné a chutí to trochu připomínalo Znojemskou pečeni.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 11. 2012 17:50
28. 2. 2010 09:58
27. 2. 2010 23:30
27. 2. 2010 22:30
27. 2. 2010 21:44
27. 2. 2010 20:06
27. 2. 2010 19:55
27. 2. 2010 17:45
27. 2. 2010 17:45
27. 2. 2010 17:45
27. 2. 2010 17:31
27. 2. 2010 17:17
27. 2. 2010 17:10
Ale - chci se zeptat; z jakého důvodu to maso předvařuješ vcelku a teprve v půlce ho krájíš a dusíš? Já bych ho tam šoupla dusit rovnou... Je v tom nějaký fígl nebo si potřebovala vývar ještě na něco jiného?
Jinak jídlo je určitě
27. 2. 2010 16:25
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 21 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 15 minutami
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 1 hodinou
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 1 hodinou
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 3 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 3 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 3 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 12 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 12 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 13 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak vybrat hovězí přední maso? Záleží, na co jej chcete použít
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Další recepty
Tématické fráze: hovezí omacka babicovy dobroty znojemská pečeně omacka z hoveziho vyvaru hovezi omacka recept znojemska hovezi pecene hovězí omacky hovězí na omáčku omačka hovězi omáčky z hovězího vývaru babicova znojemska pecene znojemská pečeně babicovy dobroty omáčka s okurkou omacka s okurkama vaříme z hovězího masa omáčka z hovězího babicovy dobroty-znojemska pecene babicovy dobroty recepty znojemská pečeně babicova znojemska omacky z hoveziho hovězí s okurkou
Suroviny: maso hovězí, slanina anglická, cibule, okurky sterilované, pepř, koření nové koření, bobkový list, paprika sušená sladká, masox, mouka hladká, česnek, sůl
Hovězí kořeněná omáčka s okurkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w0VM
14 názorů