Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Drůbeží játra Monte Negro

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 3. 2010 21:24

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie12 061 kJ / 2 883 kcal
Bílkoviny91,89 g
Tuky251,25 g
Vláknina7,14 g
Cholesterol 2,59 g
Sodík 2,77 g
Sůl6,90 g
Sacharidy30,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Já podávám s rýží na všechny možné způsoby, zde konkrétně se zeleninovou rýží.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

barbra

6. 3. 2010 22:11

:yes::yes:

hafikov hafikov

6. 3. 2010 21:54

U nás je s játry stejný problém jako má Jahoda.Škoda,to já jsem líná je dělat jenom pro sebe.Bodík posílám a o teto jistě dobrůtce si nechám poze zdát;-(

evcal

6. 3. 2010 21:36

jahůdko: Určitě vyzkoušej nebudeš litovat.:-p Doposavaď jsem znala pouze játra na smetaně, ale byla jsem potěšena. S tou oblíbeností tomu je zrovna tak i u nás. Nikdo o ně zrovna nestál, tak je mamina dělala tak jednou do roka, teď, když můžu experimentovat sama, tak jim nakonec ještě přijdu k chuti...:-D

jahoda jahoda

6. 3. 2010 21:30

Věřím, že je to pochoutka, někdy to vyzkouším, ale jen pro sebe - játra mi nikdo doma nechce (někde četli negativní článek na játra a mám smůlu:-((, ale nejsem líná, tak je prubnu jen pro sebe:-D:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pokrmy z drůbežích jater játra montenegro drůbeží játra recepty charakteristika pokrmu drůbeží játra na víně a slanině drůbeží játra na víně kuřecí játra montenegro charakteristika drubezich jater vepřové játra na slanině charakteristika chuti pokrmu z jater drůbeží játra na smetaně recept na drůbeží játra od maminy pokrmi z jater pokrmy z jater drůbeží játra na víně se slaninou pokrmy s drůbežích jater pokrmi z drůbežích játer pochotky z drůbežích jater pokrmy z drubezjch jater pokrmy z důbežích jater

Suroviny: játra drůbeží, víno červené, slanina anglická, cibule, česnek, olej, bobkový list, jalovec, pepř mletý, sůl

TopRecepty.cz

Drůbeží játra Monte Negro

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nRYl