Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 450 kJ / 2 259 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,23 g |
Tuky | 33,48 g |
Vláknina | 22,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,51 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 407,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grahamový kváskový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BrOn
Moje poznámka
Grahamový kváskový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BrOn
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 12 minutami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 14 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 17 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťková polévka I
Ellen1 před 8 minutami
Residential Properties
ResidentialProperties před 16 minutami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 28 minutami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 32 minutami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 51 minutami
Salát z krabích tyčinek
Sahula před 52 minutami
Surimi salát
Sahula před 1 hodinou
Kedlubny s uzenými kuřecími stehny
Sahula před 1 hodinou
Vepřová játra dušená
Jirkavs před 1 hodinou
Lehký cottage salát
Fitulka před 1 hodinou
Tématické fráze:
grahamový chléb,
grahamový chleba,
grahamovy chleb recept,
recept na grahamový chleba,
grahamův chléb,
recept na grahamový chléb,
grahamový chleba recept,
recept grahamový chleba,
grahamový chléb z domácí pekárny,
recept grahamový chleb,
grahamová mouka,
recept na kváskový chléb z pekárny,
grahamový chléb z kvásku domácí pekárny,
grahamův chleba,
chléb z grahamové mouky,
chléb,
kváskový chleba-recept,
grahamovy chlieb,
kváskový chléb z domácí pekárny,
kváskový celozrnný chléb recept
Suroviny:
kvas žitný,
voda,
mouka grahamová,
mouka hladká,
olej,
sůl,
kmín celý,
kvasnice,
solamyl
Komentáře (9)
Všem děkuji za uznání. Pekárnu mám teprve od posledních Vánoc, stále se učím. Průběžně jsem začala používat kromě semínek, která miluje moje dcera, třeba vločky (hodí se na zahuštění řidšího těsta), otruby a syrovátku (pro zdraví) nebo naposledy solamyl - prý zlepšuje kynutí.