Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cresti di Callo s italskou omáčkou z hovězí oháňky

Hodnocení receptu je 5,0 (24×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 3. 2010 22:57

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 112 kJ / 2 178 kcal
Bílkoviny134,45 g
Tuky149,39 g
Vláknina20,28 g
Cholesterol 800 mg
Sodík 647 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy52,28 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Inspiroval jsem se překladem z anglického originálu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

su

22. 2. 2012 00:19

Lusinda79::D to jsou cresti di gallo :D

lencicka

20. 3. 2010 12:35

Jendo super:yes:. Posílám +

Jenda1 Jenda1

19. 3. 2010 20:42

Děkuji za komentáře i bodíky:-K.

Eliza Eliza

19. 3. 2010 14:05

Já jsem snad z hovězí oháňky nikdy nic nevařila - jen z vepřových ocásků, mňam... Tak to musím napravit ;-). Jendo, jako vždy to vypadá úžasně...:yes::-p

jitka55

19. 3. 2010 12:57

Už ta fotka je k sežrání! Úžasné!

vybusna vybusna

18. 3. 2010 14:10

nadherne fotky...nadherne....

socatko socatko

18. 3. 2010 12:51

Tyy brdo, ty fotky jsou jak od profika (kam se hrabe muj fotak), mnam..Davam bodik a ukladam! :yes:

thomassinno thomassinno

18. 3. 2010 12:08

Tak to je užasný recept ... a ty fotky, paráááda :-):yes: +10

Paprika Paprika

18. 3. 2010 09:59

Jendo - máš to jako vždy na 1***. :yes::yes::yes: Oháňka je další záležitost, kterou jsem ještě nepolíbená.

yanull yanull

18. 3. 2010 09:54

Já to tvrdím, že tu máme šikuly, oni jsou chlapci takové hračičky a zatímco my s jídlem frk, frk na talíř, aby to nevychladlo, tak oni to svoje menu vyladí až do konečné podoby. Zkrátka kdo umí, ten umí a my si aspoň s jejch recepty, jak se říká, pohladíme i naše očka :yes::-p;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 3. 2010 09:47

yanull tak mne napadlo, že tady Jeník a Otík by se uživili v nějakém pořadu na vaření, že? Ale ze zkušenosti vím, že vaření je fajn, pokud ho člověk má jako koníčka;-)

yanull yanull

18. 3. 2010 09:45

Jani, já si myslím, že neexistuje surovina, kterou by Jeník úžasně nezpracoval, jemu můžeš dát i jakýkoliv kus zvířete, tak další parádní recept je na světě ;-):-):yes::-K 7. bodík tento recept zdobí :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 3. 2010 09:36

Jendo, tak bych někdy chtěla vědět, kde na ty úžasné nápady chodíš:-). Opět nádhera lahodící oku a určitě i chuti:yes::yes:

Luci nemají je všude, už jsem se po nich taky dívala;-)

zizala zizala (moderátorka)

18. 3. 2010 08:49

Krása...:-p:-p:yes:

Lusinda79

18. 3. 2010 08:47

Jahodo, "kolínka se sukýnkou" jsou zn.Riscossa a mají je běžně v Albertu a Tescu.;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí oháňka recept hovězí ohánka recepty hovezi ohanka uzená hovězí oháňka hovezi ocasky ohanka recepty hovezi ocasky recept recepty hovězí oháňka recept hovězí oháňka oháňka recept cresti di gallo hovezi ohanka z poradu mnam italské hovězí recepty z hovězí ohánky vepřové ocásky recept uzené vepřové ocásky uzene ocasky recept uzené vepřové ocásky - recept těstoviny s italskou omáčkou crest di gallo

Suroviny: oháňka hovězí, olej olivový, cibule, česnek, celer, mrkev, rozmarýn, víno červené, protlak rajčatový, rajče, vývar hovězí, parmazán,

TopRecepty.cz

Cresti di Callo s italskou omáčkou z hovězí oháňky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A6O7