Suroviny
Porce: 4 -6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 911 kJ / 935 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 184,81 g |
| Tuky | 6,02 g |
| Vláknina | 8,45 g |
| Cholesterol | 600 mg |
| Sodík | 707 mg |
| Sůl | 1,73 g |
| Sacharidy | 32,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boloňské filé k těstovinám
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/08Kv
Moje poznámka
Boloňské filé k těstovinám
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/08Kv
Nejnovější recepty
Steaky z hovězí svíčkové podle Mirka Kaliny
Přidáno před 46 minutami
Kuře s divokým kořením
Přidáno před 9 hodinami
Bábovka z pomazánkového másla s ořechy
Přidáno před 16 hodinami
Hrachová kaše bez mouky
Přidáno před 18 hodinami
Čočka se zeleninou
Přidáno před 19 hodinami
Cibulačka s červeným vínem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová bratislavská plec
[email protected] před 46 minutami
Tři druhy knedlíků podle Honzy Punčocháře
arabam před 1 hodinou
Hrníčková bábovka
NikoSarah7 před 8 hodinami
Zapečená polévka z červené řepy
Kajkajak před 9 hodinami
Rošťáci z vepřového masa
NikoSarah7 před 9 hodinami
Měkké medové perníčky
Taraa121 před 10 hodinami
Meruňkový páj
Xsaxana před 11 hodinami
Hrnkové palačinky
milanow před 11 hodinami
Kuřecí nudličky na kari se zeleninou, pečené v HF
Alena Cermakova před 12 hodinami
Tématické fráze:
co k těstovinám,
filé s těstovinou,
vepřové filé,
co uvařit k těstovinám,
křenová omáčka k těstovinám,
recepty.hys.cz,
co z filé,
filé s těstovinasm,
boloňská omáčka ze sklenice,
vepřové filé recepty,
file na těstovinách,
vepřové filé recept,
treska s testovinami,
vaříme file,
recepty file.cz,
rybi file s testovinami,
těstovin,
zapečene file s testovinou,
ryby file s těstoviny,
zapečené těstoviny s filé
Suroviny:
treska aljašská,
rajče loupané,
omáčka boloňská,
cibule,
sůl,
pepř,
česnek sušený,
omáčka worcesterová,
těstoviny
Komentáře (6)
Bez konzervy ani ránu, že?
k.radulko, je fakt, že boloňská omáčka je super