Suroviny
Porce: 4 kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 418 kJ / 817 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,75 g |
Tuky | 20,04 g |
Vláknina | 7,86 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 133,48 g |
Postup přípravy
Krok 1: Suroviny dáme do pekárny v pořadí tekuté, tuhé a necháme umíchat na program Těsto. Kynout stačí chvilka asi 20 minut. Těsto vytáhneme, propracujeme a vyválíme na kulatý plát.
Krok 2: Bohatě ho posypeme semínky, která pak do těsta zaválíme válečkem. Nožem kruh rozdělíme na čtvrtiny a dáme na plech s pečícím papírem vykynout.
Krok 3: Znovu stačí chvíle, třeba jen než se nahřeje trouba. Posúchy potřeme rozpuštěným sádlem a dáme upéct do vyhřáté trouby (200°C/asi 15 minut).
Zveřejněno 13. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Semínkový posúch
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pZGm
Moje poznámka
Semínkový posúch
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pZGm
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 6 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 9 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 10 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 10 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 9 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 9 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 9 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 10 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 10 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 10 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 12 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 12 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 13 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 13 hodinami
Tématické fráze:
čím potřít chleba po upečení,
česnekový posúch,
oposuch,
cim potřít upečený chléb,
kvaskovy osuch,
posuchy česnekové,
posúh,
čím potřít chleba,
oříškovo semínkový chléb recept,
kvaskovy posuch,
semínkový bochánek,
čím potřít chleba před dopečením v domácí pekárně,
pomazanka vodnice,
česnékové osůchy,
posúch česnekový recept,
posúch česnekový na plech,
semínkové košíčky,
osúch česnekový pečivo,
zelný osúch, recept,
domaci posuch
Suroviny:
voda,
cukr,
olej,
droždí,
kmín celý,
sůl,
mouka žitná,
mouka hladká,
sádlo
Komentáře (8)