Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 902 kJ / 454 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,98 g |
Tuky | 30,32 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 402 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 9,10 g |
Postup přípravy
Příloha: čerstvý chlebík, nebo topinka
Zveřejněno 15. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátová večeře "za babku"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pkB2
Moje poznámka
Špenátová večeře "za babku"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pkB2
Nejnovější recepty
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 12 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 22 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno 15. 9. 2025 08:44:53
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řecká musaka
misula29 před 48 minutami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 3 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 4 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 6 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 7 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 10 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 22 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 22 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 22 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 23 hodinami
Tématické fráze:
fit recepty večeře,
večeře se špenátem,
jidlo za babku,
fit večeře,
rychlá večeře se špenátem,
recepty za babku,
příprava špenátu,
polreich špenát,
jídla za babku,
jak upravit zmrazený špenát,
priprava zmrazeneho špenát,
levné večeře,
fit spenat recept,
uprava zmrzleho spenatu,
fit špenát,
polreich spenatova polevka,
kuřecí maso a špenát- fit recepty,
rychlá levná večeře - recept,
pivní rohlíky za babku,
babi špenát-příprava
Suroviny:
špenát,
vejce,
česnek,
sůl,
pepř,
máslo
Komentáře (6)