Suroviny
Porce: 6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 674 kJ / 1 356 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,48 g |
Tuky | 43,21 g |
Vláknina | 9,88 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 705 mg |
Sůl | 1,47 g |
Sacharidy | 31,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svíčková z vepřového v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BP9J
Moje poznámka
Svíčková z vepřového v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BP9J
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 5 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 6 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 9 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 9 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 3 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 5 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 5 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 6 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 6 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 7 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 7 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 7 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 7 hodinami
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 7 hodinami
Tématické fráze:
svíčkova z vepřoveho masa,
svíčková z vepřové plece,
svíčková z plecka,
svíčková z vepřového masa s halali,
svíčková v pomalém hrnci,
svíčková z vepřové kýty,
svičkova z vepřoveho masa a halali,
svíčková z plece,
svickova s plecka,
pomalý hrnec svíčková,
vepřové jako svíčková,
svíčková z pomalého hrnce,
vepřová svíčková recepty,
svíčková v ph,
vepřové srdce ala svíčková,
vepřové ala svíčková,
svíčková s vepřovým masem,
recepty z vepřové svíčkové,
veprove maso na svickovou,
svíčková s vepřového masa
Suroviny:
plec vepřová,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
koření nové koření,
pepř,
bobkový list,
ocet,
sůl,
šlehačka,
mouka hladká,
olej
Komentáře (19)
PS: pro úplnost receptu, kdy prováříte mouku zašlehanou ve smetaně?
Mně přijde s Halali moc slaná zkoušela jsem ji kdysi a vůbec mně nechutnala dělám jí s kořenovou zeleninou někdy když pospíchám tak dávám mraženou zeleninu pod svíčkovou
Jiřinko, prosím Tě mám pomalý hrnec, sice už dlouho, ale já v něm ještě nevařila. Moje premiéra bude v sobotu svíčková a též z vepřového masa.
Vaříš tu svíčkovou úplně stejně, jako já, bez přídavku halali. Ale to není podstatné. Já se Tě chtěla jen zeptat, jak vyděláš to maso a rozmixuješ tu zeleninu, a pak tam dáváš tu šlehačku, dáváš to zpátky do PH a tam ještě dopomalit, nebo už to doděláváš v normálním hrnci.Díky Scarlet
Svíčková je mňamka