Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 585 kJ / 3 725 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,36 g |
| Tuky | 164,05 g |
| Vláknina | 28,18 g |
| Cholesterol | 15 mg |
| Sodík | 203 mg |
| Sůl | 0,38 g |
| Sacharidy | 474,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srolovaný kynutý makový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmlL
Moje poznámka
Srolovaný kynutý makový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmlL
Nejnovější recepty
Rizoto ze zbytků masa
Přidáno před 9 hodinami
Dvoubarevné těsto univerzální
Přidáno před 9 hodinami
Rohlíčky s marmeládou
Přidáno před 11 hodinami
Cottage placky s celerem
Přidáno před 11 hodinami
Bylinková rýže se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Sladkokyselé kuře z Hradce
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krabí pomazánka
Sahula před 2 hodinami
Vepřové kotlety na česneku
Kajkajak před 2 hodinami
Bramborové knedlíky
Kajkajak před 2 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Lida.Rose před 2 hodinami
Květáková s krupicovým kapáním
Kajkajak před 4 hodinami
Krůtí prsa na hříbkách
p.stefunova před 5 hodinami
Smažená marinovaná vepřová kotleta
Leni1970 před 5 hodinami
Křenová omáčka s uzeným
Lida.Rose před 5 hodinami
Tatarák z olomouckých tvarůžků
mazlak před 6 hodinami
Tématické fráze:
makový koláč,
makovy kolac na plech,
kynutý makovec,
kynutý koláč s nutelou,
makové kolače,
kynutý koláč,
makový,
kolac,
makový koláč recept,
kynutý makový závin,
kynuté makové buchty,
kynute koláče,
recept na kynutý makovec,
nebe v puse z bílků,
kynuta maková buchta,
makovec kynuty,
kynutý makovec recept,
makový šnek,
kynuty koláč se švestkama,
koláče bez kynutí
Suroviny:
mléko,
olej,
mouka hladká,
sůl,
cukr krystal,
droždí,
mák mletý,
cukr vanilkový,
brusinky sušené,
marmeláda rybízová,
bílek,
lupínky mandlové
Komentáře (49)
to mám radost, že získal přízeň, fakt je vychytaný
a proč nenecháváš kznout v troubě? trochu ji tak na 50°C nechat vyhřát a pak dát kynout tam...a toho kynutého se neboj, já měla taky respekt, dokud jsem někde neobjevila toto - s tím se dělá výborně....