Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 855 kJ / 682 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,81 g |
Tuky | 55,43 g |
Vláknina | 5,15 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 216 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 28,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilková polévka s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KLPn
Moje poznámka
Lilková polévka s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KLPn
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 7 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 8 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 17 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 3 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 5 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 6 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 6 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 6 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 7 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 7 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 8 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 9 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 9 hodinami
Tématické fráze:
lilek polévka,
baklažán s těstovinami,
lilek s testovinami,
polévka z baklažánu,
lilková polívka,
polévka lilek,
lilek do polevky,
polevka s lilkem,
lilek v polevce,
polivka z lilku,
recepty lilek polévka,
lilek recept polévka,
lilek a polévka,
lilek polévka recept,
lilek, polévka,
recept na lilkovou polevku,
lilek/polevky,
baklažanová polévka recept,
polívka z pečeného lilku,
recept baklažánová polévka
Suroviny:
lilek,
těstoviny,
smetana sladká,
cibule,
olej,
sůl,
pepř bílý,
zázvor,
petrželka,
bazalka čerstvá
Komentáře (6)
http://bit.ly/lMF123