Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 046 kJ / 1 684 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 95,29 g |
| Tuky | 124,97 g |
| Vláknina | 10,55 g |
| Cholesterol | 627 mg |
| Sodík | 673 mg |
| Sůl | 1,46 g |
| Sacharidy | 41,65 g |
Postup přípravy
Tip: S brambory labůžo.
Zveřejněno 23. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaný přírodní řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9DnP
Moje poznámka
Sekaný přírodní řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9DnP
Nejnovější recepty
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 10 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 14 hodinami
Vepřová plec na paprice
Přidáno před 14 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 15 hodinami
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno 7. 12. 2025 08:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře pečené v podmáslí
kimlo před 14 minutami
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 9 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 13 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 14 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 14 hodinami
Ořechové pracny
Alamatej před 14 hodinami
Rychlá toskánská polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Vepřové na paprice
Misicka77 před 15 hodinami
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
JarkaST. před 15 hodinami
Dýňová polévka mistra kuchaře
Merylas před 15 hodinami
Tématické fráze:
sekany rizek,
přírodní mletý řízek,
sekaný řízek z mletého masa,
mlety prirodni rizek,
sekani rizek,
přírodní řízek,
sekané řízky,
sekany hovezi rizek,
recept na sekany řízek,
hovězí sekaný řízek,
přírodní řízek z hovězího,
přírodní řízek z mletého masa,
sekany mlety rizek,
sekaný řízek hovězí,
přírodní řízek z hovězího masa,
sekané řízky z mletého masa,
hovězí přírodní řízek,
sekaný řízek přírdní,
recepty sekaný řízek,
přírodní hovězí řízek
Suroviny:
maso mleté,
rohlík,
vejce,
cibule,
mléko,
sůl,
pepř,
strouhanka,
mouka hladká,
petrželka,
tuk,
máslo
Komentáře (5)