 
		
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 385 kJ / 1 526 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 70,14 g | 
| Tuky | 47,58 g | 
| Vláknina | 3,60 g | 
| Cholesterol | 853 mg | 
| Sodík | 439 mg | 
| Sůl | 0,93 g | 
| Sacharidy | 202,50 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Celá vejce s cukrem šleháme do husté pěny, minimálně 5 minut, znásobí svůj objem a pěna je skoro bílá.
	Krok 2: Vmícháme lehce prosátou mouku, nalijeme na plech vyložený pečicím papírem a upečeme při 160 °C. Korpus necháme vychladnout.
	Krok 3: Ušleháme obě šlehačky.
	Krok 4: V druhé míse sešleháme tvaroh, zakysanku a cukr dohladka.
	Krok 5: Šťávu z kompotu slijeme do kastrůlku, vmícháme želatinu a prohřejeme, dokud se želatina nerozpustí. Nesmí se vařit. Smícháme s tvarohovou směsí, vmícháme ušlehané šlehačky.
	Krok 6: Na korpus nalijeme 1/2 krému, poklademe plátky broskví (3 poloviny necháme stranou), zalijeme zbytkem krému a dáme chladit.
	Krok 7: Na vrchní rosol rozmixujeme v troše vody 3 poloviny broskví, doplníme do 1/2 l objemu, vsypeme dortová želé a dáme svařit.
	Krok 8: Nalijeme na částečně vychlazený a ztuhlý krém a necháme přes noc vše důkladně ztuhnout.
	Krok 9: Zdobíme šlehačkou.
Zveřejněno 3. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Broskvové kostky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/698L
Moje poznámka
					 
				
Broskvové kostky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/698L
Nejnovější recepty
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 19 hodinami
	
			 
	
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 19 hodinami
	
			 
	
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 20 hodinami
	
			 
	
Salát se smažákem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 8 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 9 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 10 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 11 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 11 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 11 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 11 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 12 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 12 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 12 hodinami
						Tématické fráze:
						
							broskvová buchta s tvarohem, 
						
						
							broskvová buchta se zakysanou smetanou, 
						
						
							buchta s broskvemi a želatinou, 
						
						
							broskvova buchta se zelatinou, 
						
						
							broskvový koláč na plech se želatinou, 
						
						
							broskvova buchta, 
						
						
							buchta s broskvemi a zakysanou smetanou, 
						
						
							broskvový koláč se želatinou, 
						
						
							broskvová buchta s pudinkem, 
						
						
							broskvový koláč s želatinou, 
						
						
							broskvové řezy se želatinou, 
						
						
							nejlepši broskvový koláč, 
						
						
							broskvova buchta s zelatinou, 
						
						
							tvarohovo broskvová buchta, 
						
						
							merunková buchta se zakysanou smetanou, 
						
						
							koláč s broskvemi a želatinou, 
						
						
							piškotová buchta s meruňkami a rosol, 
						
						
							broskvové želé, 
						
						
							broskvová, 
						
						
							broskvove rezy s tvarohem a zelatinou
						
					
						Suroviny:
						
							vejce, 
						
						
							cukr krupice, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							tvaroh měkký, 
						
						
							smetana zakysaná, 
						
						
							cukr, 
						
						
							šlehačka, 
						
						
							želatina prášková, 
						
						
							kompot broskvový, 
						
						
							kompot broskvový, 
						
						
							kompot broskvový, 
						
						
							želé na dorty
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
	 
 
 
 
	 
 
	 
	 
	 
	 
 
 
 
 
Komentáře (68)
A je to vynikající!