Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ryba pod peřinkou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 25 min

45 min (20 min příprava + 25 min tepelná úprava)

4. 9. 2010 17:13

Suroviny

Porce: 2-3

Nutriční hodnoty

Energie3 203 kJ / 765 kcal
Bílkoviny73,66 g
Tuky28,75 g
Vláknina4,76 g
Cholesterol 269 mg
Sodík 969 mg
Sůl2,16 g
Sacharidy50,66 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme s bramborovou kaší, brambory nebo i s rýží.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mysulka mysulka

13. 2. 2011 10:14

;-) Jani děkuju za pochvalu a za vyzkoušení:-):-K

Jana

13. 2. 2011 00:10

Dnes byl u nas pangasius pod perinkou a je to mnamka:yes::-K

mysulka mysulka

5. 9. 2010 18:52

;-) děkuju za bodík a omlouvám se za fotku:-(

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak okořenit rybu ryba pod perinkou jak okořenit ryby filé pod peřinou rybí filé pod peřinkou filé pod peřinkou ryba pod peřinou ryba s peřinkou recept ryba pod peřinou ryba se strouhankou ryby recepty losos pod peřinou ryba recepty ryba v peřince jak okořenit rybu recept ryba s strouhankou ryba pod peřinkou ze smetany a sýra recept na ryby recepty na ryby recepty ryby

Suroviny: filet z tresky, mouka hladká, koření na ryby, olej olivový, máslo, strouhanka, sýr nastrouhaný, kapie, rajče, pórek, smetana, sůl, koření grilovací, paprika sušená uzená

TopRecepty.cz

Ryba pod peřinkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Wqn4