Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 203 kJ / 765 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,66 g |
Tuky | 28,75 g |
Vláknina | 4,76 g |
Cholesterol | 269 mg |
Sodík | 969 mg |
Sůl | 2,16 g |
Sacharidy | 50,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ryba pod peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wqn4
Moje poznámka
Ryba pod peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wqn4
Nejnovější recepty
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 12 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 18 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 19 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 20 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 20 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Falešná dršťková z hlívy
oring před 1 hodinou
Mrkvová buchta
veronika_straka před 1 hodinou
Cuketová buchta
mamina58 před 12 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 15 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 15 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 16 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 17 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 17 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 17 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Konstantin. před 17 hodinami
Tématické fráze:
jak okořenit rybu,
ryba pod perinkou,
jak okořenit ryby,
filé pod peřinou,
rybí filé pod peřinkou,
filé pod peřinkou,
ryba pod peřinou,
ryba s peřinkou,
recept ryba pod peřinou,
ryba se strouhankou,
ryby recepty,
losos pod peřinou,
ryba recepty,
ryba v peřince,
jak okořenit rybu recept,
ryba s strouhankou,
ryba pod peřinkou ze smetany a sýra,
recept na ryby,
recepty na ryby,
recepty ryby
Suroviny:
filet z tresky,
mouka hladká,
koření na ryby,
olej olivový,
máslo,
strouhanka,
sýr nastrouhaný,
kapie,
rajče,
pórek,
smetana,
sůl,
koření grilovací,
paprika sušená uzená
Komentáře (4)