Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 603 kJ / 861 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 122,98 g |
| Tuky | 7,99 g |
| Vláknina | 25,35 g |
| Cholesterol | 235 mg |
| Sodík | 592 mg |
| Sůl | 1,24 g |
| Sacharidy | 62,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč - trochu podle mě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3w69
Moje poznámka
Boršč - trochu podle mě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3w69
Nejnovější recepty
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 6 hodinami
Listové košíčky se sýrem brie, brusinkami a ořechy
Přidáno před 6 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 17 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 17 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová plec na paprice
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vaječný likér 8x jinak
Gablik před 25 minutami
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Saphena před 33 minutami
Bramborový salát a kuřecí řízek
Bretik před 2 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
KUKI1 před 3 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
Jarka72 před 5 hodinami
Povidlovník z odpalovaného těsta
KrisZaezemi před 5 hodinami
Halibut v bylinkách
brtna před 5 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Wikki před 6 hodinami
Kuře pečené v podmáslí
kimlo před 7 hodinami
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 16 hodinami
Tématické fráze:
boršč z červené řepy,
boršč z kysaného zelí,
polévka boršč bez masa,
recept na boršč bez masa,
zeleninová polévka podle mačingové,
boršč z červené řepy bez masa,
boršč kysané zelí,
boršč,
boršč bez masa,
polévka z červené řepy podle haliny,
boršč od mačingové,
boršč bez červené řepy,
boršč top,
boršč dle mačingové,
recept na boršč,
top recepty boršč,
u haliny v kuchyni boršč,
vynikající boršč,
boršč s červenou řepou bez masa,
jak se dela borsc
Suroviny:
maso hovězí,
řepa červená,
zelí hlávkové,
mrkev,
petržel,
celer,
brambory,
bobkový list,
koření hřebíček,
pepř celý,
koření nové koření,
sádlo,
cibule,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
sůl,
petrželka,
cukr,
ocet,
smetana zakysaná
Komentáře (18)
Dnes jsem uvařila,je dobrý,přidávám foto.