Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí guláš II.

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 3. 2008 19:02

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie137 141 kJ / 32 779 kcal
Bílkoviny1 087,77 g
Tuky226,49 g
Vláknina3 811,23 g
Cholesterol 473 mg
Sodík 5,82 g
Sůl1,80 g
Sacharidy5 766,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Edman

5. 2. 2022 20:15

Jak se z 900 g hovězího získá "Bílkoviny 1 087,77 g" to by mě zajímalo :-D

´Vladimír

16. 8. 2017 13:23

Souhlasím s CML, doporučil bych maso opéct samostatně, takže bod 2 receptu by zněl " Na tuku na mírném ohni osmažíme do zlatova za stálého míchání cibuli. " a v bodě 3 stačí škrtnout slovo "zpátky". Jinak bezva !

Karel

25. 5. 2016 14:02

Správně! Považuji za vhodnější - nebo jedině možné, napřed orestovat maso a teprve potom, po vyjmutí restovat cibuli a přidat papriku, následně vložit již orestované maso.

pohlreich

18. 1. 2014 16:39

super:yes::yes::yes:

Milada

22. 1. 2013 10:59

Dobrý den..guláš jsem zkusila a měl velikáánský úspěch.Zařazuji do mé kuchařky..

Dawaa

4. 12. 2012 10:09

Tento gulášek nemá chybu, prvně jsem si říkal, že je divné dávat maso a cibuli v poměru 1:1, ale právě naopak je to nejlepší. Bohužel se nesmí maso restovat na cibuli, ale zvlášť a zvlášť cibuli, aby byla pěkně tmavá a guláš chytl skvělou chuť a vůni. Jinak perfektní recept :yes:

CML

27. 7. 2010 15:42

dobrej guláš. Akorát mně trochu zaskočilo, když jsem na sádle orestoval maso, tak pustilo šťávu a po vyjmutí tam nezbyl jen tuk. A tudíž se mi nepodařilo osmažit cibulku do zlatova... I když jsem použil 3 polívkové lžíce pravé maďarské sušené papriky, tak po tříhodinovym vaření to bylo velmi poživatelné a neskončilo to jako raketové palivo. :D
Díky

Ivana B

12. 4. 2010 08:15

:-D:yes: TAK TEN JE !!! DOBROTA!!! :yes::yes::yes:

maris maris

6. 11. 2009 23:39

smukoo smukoo

6. 11. 2009 23:34

;-( čo je to kližka - môčing (spodná časť nohy hovada) ???:-//

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 8. 2009 15:13

Moc dobrý gulášek:-p, přidávám fotku;-)

Franta

11. 7. 2009 22:48

Vyborny recept, bez jedine pripominky...:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí guláš recept hovězí guláš hovězí guláš recept hovězí maso recepty hovězí guláš guláš recept pravý hovězí guláš nejlepší hovězí guláš recept na hovězí guláš recept na hovězí guláš nejlepší hovězí guláš recept guláš z hovězího masa guláš z hovězího masa gulaš hovězi pravý speciál recept na dobry hovezi gulas recept na nejlepší hovězí guláš recepty z hovězího masa dobrý hovězí guláš guláš recepty recept hovězí guláš

Suroviny: kližka hovězí, cibule, paprika čerstvá červená, rajče, sádlo, koření paprika maďarská, kmín celý, majoránka, česnek, sůl, pepř černý, vývar

TopRecepty.cz

Hovězí guláš II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Gqy