Omáčka na všechny druhy závitků
Suroviny
Porce: jedna větší mísa
Nutriční hodnoty
Energie | 2 634 kJ / 629 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,12 g |
Tuky | 1,19 g |
Vláknina | 14,02 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 7,65 g |
Sůl | 15,39 g |
Sacharidy | 134,49 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je vhodná jak na smažené závitky, tak na nepečené.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 11. 2011 18:40
25. 11. 2011 13:19
25. 11. 2011 12:48
30. 9. 2010 13:03
30. 9. 2010 11:43
30. 9. 2010 11:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 20 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 7 minutami
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 2 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 10 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 11 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 12 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Smetanové kari
Luciehola uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Omáčka velouté je základní světlá omáčka, kterou podáváme s masem, zeleninou nebo rybami. Je dobrým základem pro další omáčky či polévky
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
Pět nejlepších jarních polévek: Hráškovou skvěle doplní osmažená slanina, medvědí česnek dá šmrnc i obyčejné bramboračce
Další recepty
Tématické fráze: druhy omacek rybí omáčka omáčka k jarním závitkům babicovi recepty 5,6, 2013 babicovy dobroty houbová omáčka omáčka na závitky omáčky omáčka k závitku recept z kedlubny rybi omacka recept rybí omáčka recepty jak se vaří rajská omáčka cili omacka z rajskych top recepty ruzne druhy omacek recepty z kedlubny omacka k zavitkom rybí omáčky recept druhý omaček druhy omáček recepty rychla omacka k jarnim zavitkum
Suroviny: omáčka rybí, cukr krupice, voda, mrkev, kedlubna, česnek, citron, sůl, cukr moučkový
Omáčka na všechny druhy závitků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r97K
6 názorů