Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 603 kJ / 1 100 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,01 g |
Tuky | 99,82 g |
Vláknina | 10,30 g |
Cholesterol | 588 mg |
Sodík | 1,82 g |
Sůl | 4,42 g |
Sacharidy | 16,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušená krůtí roládka na žampionech s jemným smetanovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/142P
Moje poznámka
Dušená krůtí roládka na žampionech s jemným smetanovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/142P
Nejnovější recepty
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 10 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 11 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 12 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 12 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 27 minutami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 1 hodinou
Špagety s mletým masem
Macek13 před 1 hodinou
Cuketové placičky
kachlicka77 před 1 hodinou
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 2 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 2 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 3 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 4 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 6 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 6 hodinami
Tématické fráze:
krutí maso na žampionech se smetanou,
krůtí plátky na žampionech,
krůtí kousky na žampionech,
jak zavázat roládu,
mail omega.gr loc:cz,
dušené kuře na žampionech,
jak zavázat masovou roládu,
krůtí roládka,
krůtí na žampionech,
kruti platek na zampionech,
krůtí roláda,
jak zavazatroladu,
kuře se smetanovým přelivem,
jak zavazat maso,
kuřecí nebo krůtí na žampionech,
krůtí roláda dušená,
kruti rolka dusena,
přeliv na masovou roládu,
jak zavazat maso provazkem do rolky,
krkovice na koreni adzika
Suroviny:
prsa krůtí,
slanina anglická,
kapie,
žampióny,
vejce,
sůl,
pepř,
koření adžika,
cibulka,
smetana na vaření,
omega,
mouka hladká
Komentáře (14)