Suroviny
Porce: 2.5 litru
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 441 kJ / 105 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,98 g |
Tuky | 0,57 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 166 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 18,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květáková polévka s květákovým listím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yXRP
Moje poznámka
Květáková polévka s květákovým listím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yXRP
Nejnovější recepty
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 6 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 6 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 15 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno před 23 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno 19. 10. 2025 15:32:36
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové karé na cibuli
misula29 před 34 minutami
Palačinky - klasické
Lukrejka před 1 hodinou
Vepřovo-špenátová roláda na česneku
PavlaJ před 1 hodinou
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 3 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 4 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 5 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 5 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 6 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 6 hodinami
Španělské ptáčky
Jan@Novy před 6 hodinami
Tématické fráze:
květáková polévka,
recepr na květákovou polívku,
polévka z chrástu kvėtáku,
květák.listy,
květáková polévka s rajčaty,
květáková polévka labužník,
polivka z kvetakovych listu,
polevka z kvetakoveho listi,
jak zahustovat kvetakovou polevku,
recepr na kvetakovou polevku,
maminčina květaková polévka,
recepty elektrická pánev,
recepty květáková polévka,
polévka květáková se zelím,
květáková polévka kmín,
polevka z kvetakovych listů,
květáková polévka s liszy,
proč jenkvětáková polévka hořklá,
recepty z kvetakovych listu,
listí z kvetáku-omácka
Suroviny:
květák,
mrkev,
celer,
pórek,
masox,
bujón zeleninový,
kmín celý,
pepř,
majoránka,
sůl,
cibule,
olej,
mouka hladká
Komentáře (6)
No, pominu-li pravděpodobnou zdravíneprospěšnost použitého chrástu, tak listí nemixuji.... Proč taky, že