Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 794 kJ / 429 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,66 g |
| Tuky | 3,64 g |
| Vláknina | 13,30 g |
| Cholesterol | 165 mg |
| Sodík | 257 mg |
| Sůl | 0,62 g |
| Sacharidy | 21,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí špíz se zeleninou v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZ9R
Moje poznámka
Kuřecí špíz se zeleninou v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZ9R
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 7 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 9 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 9 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 10 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 4 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 7 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 7 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 9 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 10 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 11 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 11 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 12 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 12 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí špíz,
kuřecí špízy,
vaření v parním hrnci video,
kuřecí špízy recepty,
špízy v parním hrnci,
kureci dietni recepty,
kuřecí prsa v parním hrnci,
kuřecí ražničí recepty,
kuřecí prsa se zeleninou v parním hrnci,
parní hrnec recepty,
příprava masa v parním hrnci,
kuřecí v parním hrnci,
spíz,
zeleninove spizy v parnim hrnci,
video recepty v parnim hrnci,
video recept špíz,
kuřecí špiz se zeleninou,
marinovane maso parni hrnec,
špízy z kuřecího masa,
zeleninova priloha v parnim hrnci
Suroviny:
prsa kuřecí,
cuketa,
mrkev,
cibule,
kapie červená,
olej olivový,
koření
Komentáře (5)