Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Není vhodnější recept k podzimnímu večeru než pomalu pečené hovězí v lahodné omáčce z červeného vína. Příprava tohoto tradičního francouzského pokrmu sice zabere celé odpoledne, ale ta dokonalá chuť a vůně za to určitě stojí.
Suroviny pro 8 porcí
8porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 779 kJ / 4 249 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 358,66 g |
| Tuky | 234,07 g |
| Vláknina | 20,55 g |
| Cholesterol | 880 mg |
| Sodík | 4,81 g |
| Sůl | 11,60 g |
| Sacharidy | 51,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rYoE
Moje poznámka
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rYoE
Nejnovější recepty
Kuřecí mleté kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 8 hodinami
Dýňové karbanátky
Přidáno před 16 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 18 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 19 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 22 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno 2. 11. 2025 06:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 10 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 11 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 11 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 12 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 13 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 13 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 13 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 14 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 14 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Tématické fráze:
hovezi po burgundsku,
hovězí po burgundsku originální recept,
hovezi po burgundsku recept,
hovězí maso po burgundsku,
burgundská hovězí pečeně,
hovězí po burgundsku pohlreich,
maso po burgundsku,
burgundská pečeně,
hovězí po burgunsku,
recept hovezi po burgundsku,
burgundská hovězí pečeně recept,
hovezi pecene po burgundsku,
hovězí po burgunsku recept,
hovezí maso po burgunsku,
hovězí po burgundsku recepty,
recepty hovezi po burgundsku,
vepřové maso po burgundsku,
vepřové po burgundsku,
burgundské hovězí,
maso po burgunsku
Suroviny:
špička hovězí,
slanina,
víno červené,
vývar hovězí,
žampióny,
mrkev,
cibule,
česnek,
protlak rajčatový,
cibule šalotka,
mouka hladká,
tymián čerstvý,
bobkový list,
máslo,
olej,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (59)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
ukazuje pouze titulní stránku časopisu Instinkt.
kasiopea: