Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Není vhodnější recept k podzimnímu večeru než pomalu pečené hovězí v lahodné omáčce z červeného vína. Příprava tohoto tradičního francouzského pokrmu sice zabere celé odpoledne, ale ta dokonalá chuť a vůně za to určitě stojí.
Suroviny pro 8 porcí
8porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 779 kJ / 4 249 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 358,66 g |
| Tuky | 234,07 g |
| Vláknina | 20,55 g |
| Cholesterol | 880 mg |
| Sodík | 4,81 g |
| Sůl | 11,60 g |
| Sacharidy | 51,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rYoE
Moje poznámka
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rYoE
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 2 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 4 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 6 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 9 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 10 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 28 minutami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 1 hodinou
Svačinové sendviče
Kajkajak před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 2 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 3 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 4 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 4 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 4 hodinami
Tiramisu od Itala
Chasti před 5 hodinami
Tématické fráze:
hovezi po burgundsku,
hovězí po burgundsku originální recept,
hovezi po burgundsku recept,
hovězí maso po burgundsku,
burgundská hovězí pečeně,
hovězí po burgundsku pohlreich,
maso po burgundsku,
burgundská pečeně,
hovězí po burgunsku,
recept hovezi po burgundsku,
burgundská hovězí pečeně recept,
hovezi pecene po burgundsku,
hovězí po burgunsku recept,
hovezí maso po burgunsku,
hovězí po burgundsku recepty,
recepty hovezi po burgundsku,
vepřové maso po burgundsku,
vepřové po burgundsku,
burgundské hovězí,
maso po burgunsku
Suroviny:
špička hovězí,
slanina,
víno červené,
vývar hovězí,
žampióny,
mrkev,
cibule,
česnek,
protlak rajčatový,
cibule šalotka,
mouka hladká,
tymián čerstvý,
bobkový list,
máslo,
olej,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (59)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
ukazuje pouze titulní stránku časopisu Instinkt.
kasiopea: