Roláda z kuřecích prsou v pečícím papíru
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 197 kJ / 1 959 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 319,47 g |
Tuky | 30,96 g |
Vláknina | 14,65 g |
Cholesterol | 1,19 g |
Sodík | 1,82 g |
Sůl | 4,39 g |
Sacharidy | 94,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Chutí teplá aj studená, za studena sa lepšie krája. Robievam ako súčasť studeného pohostenia.
Mäso je šťavnaté a nevysušené.
Samozrejme, je možné dať hocijakú obľúbenú náplň, chcela som hlavne poukázať na pečenie mäsa v papieri.
Pozn.
V peč. papieri pečiem aj roládu z vykosteného celého kurčaťa - aj s kožou. Vtedy ku koncu pečenia rozstrihnem papier, aby kožička chytila farbu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 6. 2017 10:32
Zdenka1: papier na pečenie je "zázrak". Som rada, že som ťa inšpirovala.
11. 6. 2017 10:02
Roládka je vynikající. Místo kuřecích prsou jsem použila vykostěné kuře. Maso jsem pokladla tenkými plátky anglické slaniny a petrželku jsem zaměnila za medvědí česnek. Zvlášť oceňuji nápad zabalit roládu do pečícího papíru. Maso není vysušené a odpadne stahování provázkem. Opravdu nápad k nezaplacení a moc za tuto vychytávku děkuji
11. 3. 2012 13:11
rebeka: popri tvojej roláde je moja taká popoluška...ja som chcela poukázať na to pečenie v papieri.
Peknú nedeľu!
Peknú nedeľu!
11. 3. 2012 12:56
super vychytávka moc za ni děkuji.. to se bude hodit
tvoje roládička je moc pivedená
tvoje roládička je moc pivedená
20. 3. 2011 20:15
ďakujem...
18. 3. 2011 14:07
krásná roládka-také by mě nenapadlo zabalit masko do pečícího papíru- také jej používám skoro pod veškěré pečení i na přikrytí - když se mi zdá že to "moc peče " ze shora, ale zabalit - vyzkouším - dobrý nápad.posílám bodíky
20. 1. 2011 10:32
to je krása
18. 1. 2011 14:53
To je nádhera +
18. 1. 2011 13:43
Mirečko! Huby daj hocijaké, je to úplne jedno, dávam aké mám, aj lesné alebo hlivu. V tomto prípade rohlíky nerozdrvím - preto prilievam mlieko, vodu opatrne, po častiach - keď sa časť vcucne, aby som zachovala "kresbu" rohlíkov. Je dobré pridať čerstvú petržlenovú vňať a nešetriť s ňou, podčiarkne arómu húb.
V alobale som toto nepiekla, predpokladám, že ten treba potrieť olejom, kvôli pripaľovaniu. Odkedy som objavila papier na pečenie, som ním nadšená a dávam ho skoro pod všetko, zapekané pokrmy, pečená zelenina, mäso...aj ak niečo zapekám v pekáčku a zdá sa mi, že sa to trochu zhora pripaľuje - peč. papier pohúžvam, strčím pod vodovodný kohútik, navlhčím, potom je ohybný a položím na pečenú vec.
Ďakujem za záujem!
V alobale som toto nepiekla, predpokladám, že ten treba potrieť olejom, kvôli pripaľovaniu. Odkedy som objavila papier na pečenie, som ním nadšená a dávam ho skoro pod všetko, zapekané pokrmy, pečená zelenina, mäso...aj ak niečo zapekám v pekáčku a zdá sa mi, že sa to trochu zhora pripaľuje - peč. papier pohúžvam, strčím pod vodovodný kohútik, navlhčím, potom je ohybný a položím na pečenú vec.
Ďakujem za záujem!
18. 1. 2011 10:40
Eli, ani já ne! Magdi, super, vypadá to moc hezky
18. 1. 2011 10:29
Přiznám se, že v papíru jsem ještě nic nepekla (na papíru ano, ale V ne...), tak ráda vyzkouším.
Hezký a zajímavý recept. +
Hezký a zajímavý recept. +
18. 1. 2011 10:21
Magdalenko, báječná kombinace roládky - dělám skoro stejně, je to mňamka Pečící papír strkám již i pod zapečené těstoviny, ale na roládku jsem ještě nepoužila - takže příště tak učiním
18. 1. 2011 10:19
Tak tohle vypadá na velkou dobrotu
Ten papír bude mít asi podobnou funkci jako alobal nebo ne
Ten papír bude mít asi podobnou funkci jako alobal nebo ne
18. 1. 2011 08:42
Magdalenko, kdyby mě díky nemoci prozatimně neopustily čich a chuť, tak bych snad cítila jak to voní a dokázala si představit i tu chuť. Ta první fotka přímo vybízí k ochutnání.
V papíru už jsem díky Tobě pekla a bylo to super.
Myslíš, že když použiju místo žampionů, směs lesních hub, že to hodně změním? A koukala jsem, že ty necháváš ty namočené rohlíky ve větších kusech - já je dost mělním -, je to jiné? Jo a přidáváš houbové koření? Děkuju.
V papíru už jsem díky Tobě pekla a bylo to super.
Myslíš, že když použiju místo žampionů, směs lesních hub, že to hodně změním? A koukala jsem, že ty necháváš ty namočené rohlíky ve větších kusech - já je dost mělním -, je to jiné? Jo a přidáváš houbové koření? Děkuju.
17. 1. 2011 23:27
Pěkný receptík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 4 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 8 minutami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 44 minutami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 1 hodinou
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 2 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 3 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 4 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kuřeci roláda z kuřecích prsou roláda z kuřecích prsou kuřecí rolada ve folii maso v pečicim papiru kuřecí roláda z prsou kuřecí roládky ve folii jak zabalit kuřecí roládu recepty z kuřecích prsou maso pečené v papíru kureci rolada maso v pečícím papíře pečení kuřecí rolády jak zabalit roladu kuřecí prsa vepřové měšce v pečícím papíře pečení masa ve folii jak zabalit masovou roládu kuřecí roláda pečení pečená kuřecí roláda maso na pečícím papíře
Suroviny: prsa kuřecí, žampióny, olej, cibule, ořech muškátový, rohlík, vejce, mléko, sůl, koření grilovací, pepř černý, nať petrželová
Roláda z kuřecích prsou v pečícím papíru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vjpm
37 názorů