Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 137 kJ / 2 423 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,02 g |
Tuky | 17,35 g |
Vláknina | 41,32 g |
Cholesterol | 33 mg |
Sodík | 421 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 445,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny se špenátem a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W8yW
Moje poznámka
Těstoviny se špenátem a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W8yW
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 6 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 18 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 19 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 2 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 9 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 49 minutami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 55 minutami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 56 minutami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 1 hodinou
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 1 hodinou
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 1 hodinou
Tématické fráze:
žampiony se špenátem,
špenát se žampiony,
těstoviny se žampiony,
těstoviny se špenátem,
těstoviny se špenátem a žampionama,
žampiony recepty,
špenát žampiony,
špenát a žampiony,
špenát s žampiony,
těstoviny recepty,
těstoviny se žampiony recepty,
zampiony spenat,
těstoviny,
zampiony a spenat,
testoviny s zampiony,
špenát s těstovinami,
těstoviny s listovým špenátem a žampiony,
recept ze spenatu kureciho masa a zampionu,
špenat s žampionama,
recepty z žampionu
Suroviny:
těstoviny,
protlak špenátový,
žampióny,
sůl,
koření černé,
cibule,
česnek,
ořech muškátový,
olej,
mouka hladká,
mléko,
sýr
Komentáře (6)