Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 270 kJ / 1 020 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,61 g |
Tuky | 26,89 g |
Vláknina | 26,07 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 2,64 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 34,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 6. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Burgundské dušené hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A0p
Moje poznámka
Burgundské dušené hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A0p
Nejnovější recepty
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 14 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 17 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 17 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Residential Properties
ResidentialProperties před 9 minutami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 21 minutami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 25 minutami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 44 minutami
Salát z krabích tyčinek
Sahula před 45 minutami
Surimi salát
Sahula před 53 minutami
Kedlubny s uzenými kuřecími stehny
Sahula před 1 hodinou
Vepřová játra dušená
Jirkavs před 1 hodinou
Lehký cottage salát
Fitulka před 1 hodinou
Bublanina II
dejvi01 před 1 hodinou
Tématické fráze:
burgunská hovězí pečeně,
burgunska omacka,
burgunska pecene,
hovězí kližka recept,
hovězí po burgundsku dita p.,
burgunska hovezi pecene recept,
hovezi klizka recepty,
hovězí v mrkvi na francouzský způsob,
hovězí plecko,
recepty z hovezi klizky,
burbunská omáčka,
burgunská omáčka recept,
dušené hovězí maso,
hovězí kližka po burgundsku,
hovězí po burgundsku podle dity,
burbunská,
maso po burgunsku,
hovezi maso po burgunsku,
hovězí pečeně po burgunsku,
burgunské víno
Suroviny:
kližka hovězí,
máslo,
ramínka vepřová uzená,
cibule,
česnek,
mrkev,
petrželka,
bobkový list,
sůl,
pepř,
tymián sušený,
protlak rajčatový,
víno červené suché,
houby naložené
Komentáře (8)