Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 270 kJ / 1 020 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,61 g |
Tuky | 26,89 g |
Vláknina | 26,07 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 2,64 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 34,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 6. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Burgundské dušené hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A0p
Moje poznámka
Burgundské dušené hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A0p
Nejnovější recepty
Cuketový wrap
Přidáno před 5 minutami
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Švestkový džem
Přidáno před 18 hodinami
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno před 21 hodinami
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno 16. 8. 2025 05:02:01
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno 15. 8. 2025 15:20:45
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hubník s anglickou slaninou
kacaba10 před 9 hodinami
Jednoduché Margot řezy
Petreli před 10 hodinami
Nekynuté šátečky
Bohunka37 před 10 hodinami
Litý kynutý koláč - hrníčkový, rychlý
majka-24 před 11 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Lucia81 před 12 hodinami
Slaný cuketový koláč
ihrdlick před 12 hodinami
Kuře na leču
Ivet88 před 13 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
Lelekovicero před 13 hodinami
Vynikající langoše
pazderka83 před 14 hodinami
Tortilla plněná kuřecím masem
karel_koutnik před 14 hodinami
Tématické fráze:
burgunská hovězí pečeně,
burgunska omacka,
burgunska pecene,
hovězí kližka recept,
hovězí po burgundsku dita p.,
burgunska hovezi pecene recept,
hovezi klizka recepty,
hovězí v mrkvi na francouzský způsob,
hovězí plecko,
recepty z hovezi klizky,
burbunská omáčka,
burgunská omáčka recept,
dušené hovězí maso,
hovězí kližka po burgundsku,
hovězí po burgundsku podle dity,
burbunská,
maso po burgunsku,
hovezi maso po burgunsku,
hovězí pečeně po burgunsku,
burgunské víno
Suroviny:
kližka hovězí,
máslo,
ramínka vepřová uzená,
cibule,
česnek,
mrkev,
petrželka,
bobkový list,
sůl,
pepř,
tymián sušený,
protlak rajčatový,
víno červené suché,
houby naložené
Komentáře (8)