Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 324 kJ / 2 228 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 187,32 g |
Tuky | 138,49 g |
Vláknina | 18,92 g |
Cholesterol | 567 mg |
Sodík | 2,14 g |
Sůl | 5,18 g |
Sacharidy | 54,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na smetaně v marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V4o
Moje poznámka
Hovězí na smetaně v marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V4o
Nejnovější recepty
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 4 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 5 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 11 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 13 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno 19. 10. 2025 15:32:36
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 2 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 3 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 4 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 4 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 4 hodinami
Španělské ptáčky
Jan@Novy před 5 hodinami
Domácí šunka z králičího masa
Romanesku před 5 hodinami
Kuře na paprice
Kajkajak před 5 hodinami
Tažený štrúdl
Majkaa před 5 hodinami
Tématické fráze:
marináda na svíčkovou,
marináda na hovězí maso,
marináda na hovězí,
svickova na smotane,
hovězí nožina,
naložení masa na svíčkovou,
marinády na hovězí maso,
naložené maso na svíčkovou,
hovadzie maso,
naložení svíčkové,
svíčková marináda,
hovězí steak na smetaně se žampiony,
marinada na hovezi svickovou,
marináda hovězí,
hovězí marináda,
hovězí v marinádě,
naložená svíčková omáčka,
marináda svíčková,
svickova omacka nalozena,
maso na smotane
Suroviny:
maso hovězí,
slanina anglická,
máslo,
smetana,
škrob kukuřičný,
voda,
ocet vinný,
česnek,
cibule,
tymián,
bobkový list,
koření,
sůl
Komentáře (5)