Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kadlíkova sekaná v čemkoli

Hodnocení receptu je 5,0 (41×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 110 min Doba přípravy: 110 min

110 min (110 min příprava)

28. 3. 2011 06:42

Suroviny

Porce: víc, než sem čekal

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 049 kJ / 3 836 kcal
Bílkoviny288,38 g
Tuky259,18 g
Vláknina22,80 g
Cholesterol 1,76 g
Sodík 1,20 g
Sůl2,34 g
Sacharidy78,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Colombo65 Colombo65

28. 3. 2011 20:52

" BINGO " ;-);-);-) Miluji pokrmy z mletých mas :yes:

majda 2

28. 3. 2011 17:11

Nádherná, rozmanitá skladba,jen si vybrát,chválím a posílám bodík!

alena.kyp alena.kyp

28. 3. 2011 17:06

:-)) opět to nemá chybu. Je to k sežr...přímo z monitoru:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 3. 2011 15:43

:-p Kadlíku, i ty jsi pro Toprecepty velkým přínosem a myslím, že nejsem sama, co si to myslí:yes:

senky senky

28. 3. 2011 13:39

No není to nádhera?:-OCopak tady se dá ne.rat?:-8+:yes:

Kadlik Kadlik

28. 3. 2011 13:31

Klariska: po upečení ji tam nenajdeš... je to tenoučká blanka s tukovýma uzlíkama, které se rozpustí, a ten tuk vsákne do masa... proto je to tak krásně šťavnaté!!:-8

Klariska Klariska

28. 3. 2011 13:24

Nádherně jarní fotky! :yes::-K
Jen dotaz, jí se to i s tou bránicí..?

rotvigg

28. 3. 2011 12:02

Nádhera, kámo, to bych si dal z fleku!!:-p

Teta Lena

28. 3. 2011 11:50

Parádní papáníčko:yes:,hned bych si dala:-p+15

Jana Pá

28. 3. 2011 11:24

:yes::-p:yes:

magdalenka magdalenka

28. 3. 2011 09:35

:yes:

Kadlik Kadlik

28. 3. 2011 09:31

Bibinka::-D:-D tu krásnou barvu asi udělal pobyt těch kapustových listů v mražáku!!! Ale bezvadně se s tím dělalo!! Příště žádné spaření... zmrazit to dám!!!;-) a ta blána je v poslední době u nás celkem k dostání.

Bibinka Bibinka

28. 3. 2011 09:26

Kadlíku, moc pěkný a nápaditý, krom toho mám všechno doma, až na tu blánu a ani nevím, kdy jsem jí naposled viděla. Budu to muset vymyslet jinak. Nejvíc se mi barevně líbí ten pekáč s těmi zabalenými ještě syrovými kousky-jak reklama na úúúžasnou zdravou zeleninku a její čerstvost je hned patrná-krásná zeleň;-) Máš 9.bod:yes:

misza misza

28. 3. 2011 08:27

Dobrý nápad:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

28. 3. 2011 07:42

Nápad se mi moc líbí,ještě jsem nikdy nedělala s blánou a ani neviděla jí prodávat/do supermarketů nechodím/,snad na ni někdy natrefím a vyzkouším.Kombinace s paprikou a kapustou to nemá chybu:-p:yes:+1

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kadlikova jak dlouho pict sekanou omeleta podle nerudy sekana v kosilce sekaná podle rettigové sekaná recept sekané maso v kapustovém listu m.kadlikova jak balit sekanou jak píct sekanou pracovní postup při výrobě sekané omeleta (podle nerudy) co uvarit ze sekane kdy je hotová sekaná jak na štavnatou sekanou sekaná na neděli vyroba sekané na zabijačce recept z kaderave kapusty recepty sekana zabíjačková sekaná

Suroviny: ořez vepřový, vejce, strouhanka, cibule, česnek, koření, majoránka, pepř, kmín celý, tymián, sůl, petrželka sušená, paprika čerstvá červená, listy kapustové mražené, bránice

TopRecepty.cz

Kadlíkova sekaná v čemkoli

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6mNR