Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovaná roštěná s Parmskou šunkou, žampiony a Hermelínem

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Eliza Eliza

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 741 kJ /
1 372 kcal
Bílkoviny175,23 g
Tuky72,11 g
Vláknina2,27 g
Cholesterol 437 mg
Sodík 2,61 g
Sůl6,60 g
Sacharidy5,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plátky masa lehce naklepeme a nařízneme na okrajích. Krok 2: Asi 4 lžíce olivového oleje promícháme s nakládací směsí Křehké maso, česnekem a petrželkou. Krok 3: Natřeme na maso a necháme odležet asi 2 hodiny. Krok 4: Poté maso lehce poprášíme hladkou moukou a zprudka z obou stran opečeme dohněda. Krok 5: Opečené plátky vložíme do pekáčku, posolíme a opepříme. Krok 6: Ve výpeku roztopíme asi 2 lžíce másla a přilijeme vývar. Promícháme a nalijeme na maso v pekáčku tak, aby bylo téměř ponořené. Krok 7: Přikryjeme alobalem a pečeme při mírné teplotě (tak 170°C asi 20 minut. Krok 8: Na jednotlivé porce masa položíme plátek Parmské šunky, nasypeme čtvrtinu plátků čerstvých žampionů a proužky Hermelínu. Krok 9: Vrátíme do trouby a zapékáme asi 10 minut.

Zveřejněno 13. 4. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Marinovaná roštěná s Parmskou šunkou, žampiony a Hermelínem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X7OW

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Marinovaná roštěná s Parmskou šunkou, žampiony a Hermelínem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X7OW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (16)

:-p moc pěkný recept:yes::-K

Krása.Samé dobré věci.:yes::-*

:-p:-p:yes:13

Elizo - nádherná dobrota:yes::-D

tak to musí být mňamka a fotka parádní:yes::-p

Eli, Ty jsi měla roštěnkový den:-)
Moc hezký recept:-p:yes:

Elí, tak na tom bychom si opravdu pochutnali a ještě oblízli všech 10 prstů:-)) Máš jasnej 9.bod:yes:

Vypada to vazne dobre, +8 :yes:. :-K

Bomba...a nádherná:yes:

:-p:-p, nemám slov nádhera+1:yes:

Určitě bych porcí nepohrdla:yes:.

Co dodat, krásné, rychlé a dobré;-);-);-)

Vypadá to hodně jedlé!:yes::-p

Podle fotek a použitých surovin zaručená pochoutka:-p+:yes::yes:

Ja jsem dostala zase hlad :-D:yes::yes::-p.

Načíst další komentáře (1)

Tématické fráze:
vepřová panenka s parmskou šunkou, vepřová panenka v parmské šunce, parmska sunka, panenka v parmské šunce, roštěnky na žampionech, roštěná se zampiony, steak s parmskou šunkou, vepřová panenka recepty s parmskou sunkou, parmska sunka na pizze fotky, roláda s parmskou šunkou, panenka s parmskou šunkou, panenka s parmskou šunkou recept, recept vepřová panenka v parmské šunce, marinovaný steak z roštěnky se žampiony, vepřové maso s parmskou šunkou, veprovy steak s parmskou sunkou, recept s parmskou šunkou, pečené maso v parmské šunc, vepřové maso s parmskou šunkou#utm_source=obrazky.cz, recepty vepřová panenka s parmskou šunkou

Suroviny:
roštěná hovězí, šunka parmská, žampióny, sýr hermelín, koření křehké maso, česnek sušený, petrželka hladkolistá, olej olivový, vývar masový, mouka hladká, máslo, pepř, sůl

Přidat fotografie receptu