Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 201 kJ / 1 482 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,31 g |
Tuky | 93,35 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 295 mg |
Sodík | 5,92 g |
Sůl | 14,65 g |
Sacharidy | 24,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí kýta na brusinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vYOM
Moje poznámka
Kančí kýta na brusinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vYOM
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 14 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 2 minutami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 6 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 6 hodinami
Krenex
dragomirac před 8 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 8 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 8 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 9 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 9 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 9 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 10 hodinami
Tématické fráze:
kančí kýta,
kančí kýta recepty,
kaňčí kýta recept,
kanec na brusinkách,
recepty divočina kančí kýta,
zvěřina na brusinkách,
recepty kančí kýta,
maso na brusinkách,
recept na kančí kýtu,
kančí steak,
divocak na brusinkach,
divočina na brusinkách,
recepty z kancí kýty,
recept kančí kýta,
kančí steaky recepty,
recept z divočiny kyta,
kančí brusinky,
kančí maso na brusinkách,
kančí maso na brusinkách,
marináda na kančí kýtu
Suroviny:
kýta kančí,
olej,
cibule,
mouka hladká,
špek,
želé brusinkové,
omáčka sojová,
víno červené,
tymián sušený,
bobkový list,
sůl
Komentáře (25)
(spagetko i Tobě děkuji za radu, kde koupit brusinky i šípkovou)
Zvěřinu jsem ještě nikdy nedělala, ale kančí mi opravdu chutná. Tohle je skvělá úprava, bod posílám rovnou -