Postup přípravy
Zveřejněno 23. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelné smažené závitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgX6
Moje poznámka
Zelné smažené závitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgX6
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno před 16 hodinami
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Bramborové pyré se šafránem, vepřová panenka s omáčkou ze sušených rajčat a švestek
Přidáno 14. 5. 2025 18:09
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srbské rizoto z vepřové plece
Vlak0078 před 7 hodinami
Balkánský pekáček s kuřecím masem
Matea před 7 hodinami
Pečené vepřové plátky se sýrovým nádivkovým překvapením
Matea před 8 hodinami
Empanada (slaný koláč) s hovězím masem a sýrem
Antonausprag před 9 hodinami
Sakrajda - perníkový závin s povidly a ořechy
vodakp před 9 hodinami
Segedínský guláš
BublinaF před 11 hodinami
Těsto na pizzu
Vladimir74VD před 12 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
-Petra- před 12 hodinami
Vepřové kostičky pečené s medovo-pivní směsí
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
zelné závitky,
smazene zavitky,
smazeny zelny list,
čínské zelné závitky,
smažené šunkové závitky,
smažené vepřové zavitky,
smažené zelnáky,
smažené zelné listy,
zelny list v testicku,
smažené kapustové závitky,
maminčiny recepty zelné závitky,
kapustové závitky smažené,
smažný zelný list,
smažené čínské závitky,
smažená kapusta se šunkou,
smažené závitky recept,
šunkové závitky v těstíčku,
smažený zelný list v těstičku,
smaženy šunkový zavitek,
zelny zavitek
Suroviny:
zelí hlávkové,
koleno vepřové,
slanina,
sýr uzený,
vejce,
mouka,
strouhanka
Komentáře (27)
Za mě určitě velký like, recept doporučuji a myslím si že rozhodně stojí za vyzkoušení.
Gustavo Woltmann