Krkovička vesnického flamendra
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 303 kJ / 312 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,56 g |
Tuky | 9,40 g |
Vláknina | 15,02 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 445 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 46,58 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 3. 2016 13:01
Elina: už aby byly, snad letos bude lepší rok na houby než ten loňský
děkuju
děkuju
18. 3. 2016 12:57
Nádheraaž porostou lišky,tak určitě vyzkouším
3. 10. 2012 15:11
olahok: moc děkuju, myslím,že by šly použít i jiné lesní houby
3. 10. 2012 14:33
Uvařeno, snědeno, pochváleno. Děkuji za bezva recept. Nechápu,jak mi to mohlo uniknout. Mít tak další lišky, hned zopakuji. Je to skvěle vymyšleno a foto je skvostné.
19. 6. 2012 17:55
bezva typ na oběd
29. 8. 2011 20:37
Fotka prodává recept, to je bez debat
Ale po přečtení jsem přesvědčená, že tohle musí být mooc dobré
Ale po přečtení jsem přesvědčená, že tohle musí být mooc dobré
25. 7. 2011 18:23
Dooga: to jsi mi udělal radost, moc si toho cením, že Ti chutnalo, protože Tě pokládám za opravdového znalce a milovníka dobrého jídla, které umíš skvěle připravovat. Fotka je krásná a já Ti moc děkuji
25. 7. 2011 18:06
Po včerejším "nálezu" lišek jsem tento lákavý recept vyzkoušel. Žádnými slovy nejde popsat ta slast. Přidávám foto i když moje foceni je proti tvému amatérské. Ale to jídlo je naprosto dokonalé. Kdyby to šlo přidám ještě mnoho bodů.
18. 7. 2011 19:31
Nechápu:velice dobře jsi vystihl(a) svou přezdívku
18. 7. 2011 19:26
Nechápu:tohle je web o vaření,taky pro radost,žádná profi stránka,která by nutně potřebovala anonymní kritiku
18. 7. 2011 19:22
Už tady těm některým komentářům vůbec nerozumím. Buď někdo chce za každou cenu do něčeho rejpat nebo na tenhle web nechodí lidi pro inspiraci,ale otírat se o dovednosti jiných. Hrůza
18. 7. 2011 19:07
Nechápu:ale o tom ten recept je..liška,bazalka....co je na tom k nepochopení,to NECHÁPU
navíc..fotky jsou moc hezké,vy už jste sem nějakou vložil(a) nebo nějaký recept od vás zde najdu
navíc..fotky jsou moc hezké,vy už jste sem nějakou vložil(a) nebo nějaký recept od vás zde najdu
18. 7. 2011 19:01
Nechápu fota, fakt .... pěkný fotky lišek a bazalky, ale co takhle pořádnou fotku toho receptu?! Kolikrát si asi neuvědomujete, co je tohle za web!!!
9. 7. 2011 18:47
krása
8. 7. 2011 16:15
Ještě jednou moc děkuju
Vím, že je problém lišky najít, ale jestli je někdo bude mít, udělá mi radost, když vyzkouší
Vím, že je problém lišky najít, ale jestli je někdo bude mít, udělá mi radost, když vyzkouší
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 13 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 16 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 18 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno 18. 3. 2024 07:45
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno 18. 3. 2024 07:29
Právě bylo uvařeno:
Vepřové výpečky na černém pivu
Hana2123 uvařila před 3 minutami
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 10 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 13 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 13 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 14 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 14 hodinami
Cuketový krém s mrkví
annaval uvařila před 14 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
olivka uvařila před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: flamendr flamendr recept krkovicka vesnický plátek flamendr recepty směs z krkovičky co je to flamendr kančí flamendr lišky recepty krkovička recepty vepřový flamendr krkovice nejlepší recepty jidlo flamendr směs s krkovičky luxusní krkovička recept na flamendra flamendr z vepřového masa flamendr pro 50 lidi krkovice recept flamendr z kančího masa
Suroviny: krkovice vepřová, paprika čerstvá červená, cibule, česnek, houby lišky, klobása pikantní, kečup sladký, koření grilovací, olej, máslo, bazalka čerstvá, sůl
Krkovička vesnického flamendra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N7GK
37 názorů