Krkovička vesnického flamendra
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 303 kJ / 312 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,56 g |
Tuky | 9,40 g |
Vláknina | 15,02 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 445 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 46,58 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 3. 2016 14:01
Elina: už aby byly, snad letos bude lepší rok na houby než ten loňský
děkuju
děkuju
18. 3. 2016 13:57
Nádheraaž porostou lišky,tak určitě vyzkouším
3. 10. 2012 16:11
olahok: moc děkuju, myslím,že by šly použít i jiné lesní houby
3. 10. 2012 15:33
Uvařeno, snědeno, pochváleno. Děkuji za bezva recept. Nechápu,jak mi to mohlo uniknout. Mít tak další lišky, hned zopakuji. Je to skvěle vymyšleno a foto je skvostné.
19. 6. 2012 18:55
bezva typ na oběd
29. 8. 2011 21:37
Fotka prodává recept, to je bez debat
Ale po přečtení jsem přesvědčená, že tohle musí být mooc dobré
Ale po přečtení jsem přesvědčená, že tohle musí být mooc dobré
25. 7. 2011 19:23
Dooga: to jsi mi udělal radost, moc si toho cením, že Ti chutnalo, protože Tě pokládám za opravdového znalce a milovníka dobrého jídla, které umíš skvěle připravovat. Fotka je krásná a já Ti moc děkuji
25. 7. 2011 19:06
Po včerejším "nálezu" lišek jsem tento lákavý recept vyzkoušel. Žádnými slovy nejde popsat ta slast. Přidávám foto i když moje foceni je proti tvému amatérské. Ale to jídlo je naprosto dokonalé. Kdyby to šlo přidám ještě mnoho bodů.
18. 7. 2011 20:31
Nechápu:velice dobře jsi vystihl(a) svou přezdívku
18. 7. 2011 20:26
Nechápu:tohle je web o vaření,taky pro radost,žádná profi stránka,která by nutně potřebovala anonymní kritiku
18. 7. 2011 20:22
Už tady těm některým komentářům vůbec nerozumím. Buď někdo chce za každou cenu do něčeho rejpat nebo na tenhle web nechodí lidi pro inspiraci,ale otírat se o dovednosti jiných. Hrůza
18. 7. 2011 20:07
Nechápu:ale o tom ten recept je..liška,bazalka....co je na tom k nepochopení,to NECHÁPU
navíc..fotky jsou moc hezké,vy už jste sem nějakou vložil(a) nebo nějaký recept od vás zde najdu
navíc..fotky jsou moc hezké,vy už jste sem nějakou vložil(a) nebo nějaký recept od vás zde najdu
18. 7. 2011 20:01
Nechápu fota, fakt .... pěkný fotky lišek a bazalky, ale co takhle pořádnou fotku toho receptu?! Kolikrát si asi neuvědomujete, co je tohle za web!!!
9. 7. 2011 19:47
krása
8. 7. 2011 17:15
Ještě jednou moc děkuju
Vím, že je problém lišky najít, ale jestli je někdo bude mít, udělá mi radost, když vyzkouší
Vím, že je problém lišky najít, ale jestli je někdo bude mít, udělá mi radost, když vyzkouší
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 11 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 12 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 13 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 19 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 1 hodinou
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 9 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 10 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 10 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 10 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 10 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 10 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 10 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 11 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Devatero druhů krůtího masa se hodí k přípravě mnoha receptů. Nechte se inspirovat
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
Krupicové nočky do polévky už potrápily nejednoho začátečníka. Poradíme dva způsoby přípravy
Další recepty
Tématické fráze: flamendr flamendr recept krkovicka vesnický plátek flamendr recepty směs z krkovičky co je to flamendr kančí flamendr lišky recepty krkovička recepty vepřový flamendr krkovice nejlepší recepty jidlo flamendr směs s krkovičky luxusní krkovička recept na flamendra flamendr z vepřového masa flamendr pro 50 lidi krkovice recept flamendr z kančího masa
Suroviny: krkovice vepřová, paprika čerstvá červená, cibule, česnek, houby lišky, klobása pikantní, kečup sladký, koření grilovací, olej, máslo, bazalka čerstvá, sůl
Krkovička vesnického flamendra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N7GK
37 názorů