Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička vesnického flamendra

Hodnocení receptu je 5,0 (32×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 7. 2011 16:28

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 303 kJ / 312 kcal
Bílkoviny6,56 g
Tuky9,40 g
Vláknina15,02 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 445 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy46,58 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

18. 3. 2016 14:01

Elina: už aby byly, snad letos bude lepší rok na houby než ten loňský:-)
děkuju:-)

Elina

18. 3. 2016 13:57

Nádhera:-Kaž porostou lišky,tak určitě vyzkouším:-K:yes::yes::yes:

maris maris

3. 10. 2012 16:11

olahok: moc děkuju:-), myslím,že by šly použít i jiné lesní houby;-):-)

olahok

3. 10. 2012 15:33

Uvařeno, snědeno, pochváleno. Děkuji za bezva recept. Nechápu,jak mi to mohlo uniknout. Mít tak další lišky, hned zopakuji. Je to skvěle vymyšleno a foto je skvostné.

bužumbura

19. 6. 2012 18:55

bezva typ na oběd :-O:-p

zizala zizala (moderátorka)

29. 8. 2011 21:37

Fotka prodává recept, to je bez debat:yes:
Ale po přečtení jsem přesvědčená, že tohle musí být mooc dobré:-p

maris maris

25. 7. 2011 19:23

Dooga: to jsi mi udělal radost:-)), moc si toho cením, že Ti chutnalo, protože Tě pokládám za opravdového znalce a milovníka dobrého jídla, které umíš skvěle připravovat. Fotka je krásná a já Ti moc děkuji;-):-)

Dooga Dooga

25. 7. 2011 19:06

Po včerejším "nálezu" lišek jsem tento lákavý recept vyzkoušel. Žádnými slovy nejde popsat ta slast. :-pPřidávám foto i když moje foceni je proti tvému amatérské. Ale to jídlo je naprosto dokonalé. Kdyby to šlo přidám ještě mnoho bodů.:yes::yes::yes:

Irrena Irrena

18. 7. 2011 20:31

Nechápu:velice dobře jsi vystihl(a) svou přezdívku:yes:

srettka

18. 7. 2011 20:26

Nechápu:tohle je web o vaření,taky pro radost,žádná profi stránka,která by nutně potřebovala anonymní kritiku;-)

1974andrea 1974andrea

18. 7. 2011 20:22

Už tady těm některým komentářům vůbec nerozumím. Buď někdo chce za každou cenu do něčeho rejpat nebo na tenhle web nechodí lidi pro inspiraci,ale otírat se o dovednosti jiných. Hrůza:-(:-//:-(

rebeka rebeka

18. 7. 2011 20:07

Nechápu:ale o tom ten recept je..liška,bazalka....co je na tom k nepochopení,to NECHÁPU:-!:-!
navíc..fotky jsou moc hezké:-K:-K,vy už jste sem nějakou vložil(a):-?:-?:-?:-? nebo nějaký recept od vás zde najdu:-?:-?:-?

Nechápu

18. 7. 2011 20:01

Nechápu fota, fakt .... pěkný fotky lišek a bazalky, ale co takhle pořádnou fotku toho receptu?! Kolikrát si asi neuvědomujete, co je tohle za web!!!

mysulka mysulka

9. 7. 2011 19:47

:-p krása:yes::yes:

maris maris

8. 7. 2011 17:15

Ještě jednou moc děkuju:-K
Vím, že je problém lišky najít, ale jestli je někdo bude mít, udělá mi radost, když vyzkouší;-):-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: flamendr flamendr recept krkovicka vesnický plátek flamendr recepty směs z krkovičky co je to flamendr kančí flamendr lišky recepty krkovička recepty vepřový flamendr krkovice nejlepší recepty jidlo flamendr směs s krkovičky luxusní krkovička recept na flamendra flamendr z vepřového masa flamendr pro 50 lidi krkovice recept flamendr z kančího masa

Suroviny: krkovice vepřová, paprika čerstvá červená, cibule, česnek, houby lišky, klobása pikantní, kečup sladký, koření grilovací, olej, máslo, bazalka čerstvá, sůl

TopRecepty.cz

Krkovička vesnického flamendra

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N7GK