Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 539 kJ / 368 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,73 g |
| Tuky | 27,80 g |
| Vláknina | 0,45 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 100 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 20,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelnice od babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qA5R
Moje poznámka
Zelnice od babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qA5R
Nejnovější recepty
Čokoládová kolečka s mandlemi
Přidáno před 10 hodinami
Lehký salát z červené řepy s mozzarellou a vlašskými ořechy
Přidáno před 10 hodinami
Slepičí polévka se zázvorem z PH
Přidáno před 11 hodinami
Utopenci
Přidáno před 12 hodinami
Avokádo s červenou řepou a fíkovým balsamico krémem
Přidáno před 13 hodinami
Špagety s kuřecím masem, špenátem sypané parmazánem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gothajský salám na způsob utopenců
RH-12 před 2 hodinami
Jogurtová buchta
kiramon před 4 hodinami
Koláč s pudingem a zakysanou smetanou
Ivvettaa před 5 hodinami
Bramborové palačinky s brynzou
Jan Nemec před 5 hodinami
Třepací dort
nilsine před 6 hodinami
Francouzský cibulový koláč
Barča před 6 hodinami
Losos s černou čočkou
Denade před 8 hodinami
Sýrové smaženky – socialistické
Faylinn před 8 hodinami
Kefírová buchta - rychlovka
jindrbalova před 10 hodinami
Květák s hráškem na paprice
Martin87 před 10 hodinami
Tématické fráze:
zelnice z hlávkového zelí,
zelnice s uzeným masem,
zelnice bílá z čerstvého zelí,
zelnice z čerstvého zelí,
zelnice s uzeným,
zelnice,
zelnice ze sladkého zelí,
zelnice recept,
recept na zelnici,
zelnice z bílého zelí,
zelnice s houbami,
bílá zelnice,
jak se dela zelnice,
rychlá zelnice,
zelnice s párkem,
zelnice bílá,
bílá zelnice z čerstvého zelí,
zelnice s čerstvého zelí,
top recepty zelnice,
zelnice kozí brada
Suroviny:
zelí hlávkové,
smetana na vaření,
mouka hladká,
ocet,
sůl,
kmín celý,
brambory
Komentáře (7)
Takové zelnice nikdy nezklamou a někdy dělám i z kapusty. Dávám ti 2.bod