Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí kousky s cizrnou a zelenými fazolkami

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 9. 2011 11:06

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie14 554 kJ / 3 478 kcal
Bílkoviny194,75 g
Tuky167,15 g
Vláknina157,65 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 4,03 g
Sůl9,40 g
Sacharidy156,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme s těstovinami nebo rýží.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

20. 9. 2011 12:58

Simona Kucerova: simi, promiň:-8, ale musím odporovat - právě nikdy nevylívat vodu, ve které to namáčíš, protože se připravuješ o cenné vitamíny a minerály. Vařit ve stejné vodě, ale nepřikrývat, jak píšu níže - takhle mě to učili a i jsem si o tom dost přečetla ;-),ale pokud jsi tak zvyklá, nepřemlouvám tě, ale zkus to někdy podle mě ale ;-);-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

20. 9. 2011 12:48

Pavla:cizrnu namáčíme před použitím jako každou jinou luštěninu,nikdy nevařit ve stejné vodě,je dobré během máčení vodu několikrát vyměnit a tu poslední před varem určitě!!!Též jsou v té vodě látky,které způsobují problém kterého se tak bojíš!!;-)

Pavla

20. 9. 2011 12:34

spagetka: jéé, děkuju, to jsem nikdy neslyšela tenhle typ. Děkuju :yes:. Doma na mě kouká květák, tak ho musím tenhle týden uvařit, tak to hned vyzkouším..;-)

spagetka spagetka

20. 9. 2011 12:30

Pavla: ještě bych doplnila eurku: vaříme-li potraviny, které mohou nadýmat, jako luštěniny, zelí, kapustu, květák apod., vaříme je zásadně bez pokličky hned od začátku varu a alespoň 7 minut, pak už můžem přiklopit, látky které zbůsobují nadýmání vyprchají. Jinak určitě i ty bylinky a koření ;-)
To mám z hlavy babičky a i mamky a mohu jen doporučit, pomáhá to. ;-):yes:

1974andrea 1974andrea

20. 9. 2011 12:19

Pavla:Dobrá, dobrá, tak mi to aspoň příště písni,prosím tě, k receptu. Díky, jsem moc ráda, že zkoušíš a chutná:-K

Pavla

20. 9. 2011 12:15

1974andrea: když já nemám digitální foťák, ani lepší mobil, abych nějak propojila takový vynález s touhle počítačovou bedýnkou :-D. Ale všem chutnalo, bylo to mňamozní, ať se propadnu do Západního Německa, jestli kecám :-D:-D.

eurka

20. 9. 2011 12:01

Pavla:
taky sem z toho měla strach a tak sem si minulý týden tohleto vygooglila: Cizrna jako ostatní luštěniny může nadýmat. V tom případě pomáhá vařit ji s přísadami, které nadýmání zmírňují, což jsou hlavně bylinky jako majoránka, saturejka, kmín, fenykl. Pokud i vy trpíte nadýmavostí, pak je lépe cizrnu konzumovat v podobě kaše nebo polévky, protože tato konzistence je lépe stravitelná............. ale když sem si udělala z cizrny pomazánku, tak nadýmání se mi vyhlo :-O:-D tak uvidíš, zda to zkusíš či ne :D

eurka

20. 9. 2011 11:58

Super recepis :) jen vynechám anglickou a zítra jdu do toho :) :-K:yes::-K:yes::yes::yes:bodík posílám :)

1974andrea 1974andrea

20. 9. 2011 11:48

Pavla:Pavli, no a kde mám nějaké fotky od tebe k mým receptům , které jsi zkoušela?:-O. Cizrnu jsem dneska dělala poprvé, tak s tím nadýmáním ti můžu říct později:-D, ale je moc dobrá.

Oskeruska

20. 9. 2011 11:29

Fazolky miluji,cizrnu miluji..jen ten celer vynecham..;-) neni co resit,super:-!:yes:

Pavla

20. 9. 2011 11:29

Jejda, to vypadá moooc jedle :yes:. Ale ještě jsem nikdy nejedla cizrnu. Jestli koukám dobře na fotku, tak to je nějaký mega hrášek ne? :-D. Nadýmá to? Mě totiž obyč. hrášek nadýmá, tak jestli tohle je nějaký příbuzný, tak radši ne...
Máte krásný recepty, už jsem kolikrát podle Vás vařila (přemnožily se mě cukety :-D), a pokaždý mňamka :yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí paličky s cizrnou kuřecí maso se zelenými fazolkami kuřecí maso s fazolkami recepty se zelenymi fazolkami kuřecí prsa s fazolkami kuřecí maso s zelenými fazolkami recept se zelenýma fazolkama rizoto s cizrnou nadýmá cizrna kuřecí maso se zelenýma fazolkama nadýmá celer? recept se zelenými fazolkami kureci prsa se zelenymi fazolkami fazolove lusky s cizrnou kureci maso s cizrnou způsobuje kuřecí maso nadýmání cizrna nadýmání víno nadýmá? červené víno nadýmá celer nadyma

Suroviny: kuřecí stehenní řízky, cizrna, slanina, pasírované rajčata, fazolky zelené, cibule šalotka, cibulka lahůdková, celer, bobkový list, víno bílé suché, rozmarýn, paprika čerstvá červená, sůl, cukr

TopRecepty.cz

Kuřecí kousky s cizrnou a zelenými fazolkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N5Dm