Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 299 kJ / 789 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,33 g |
Tuky | 38,56 g |
Vláknina | 8,90 g |
Cholesterol | 379 mg |
Sodík | 2,10 g |
Sůl | 5,21 g |
Sacharidy | 47,60 g |
Postup přípravy
Podáváme s bramborem.
Zveřejněno 4. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketové špízy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6Lv
Moje poznámka
Cuketové špízy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6Lv
Nejnovější recepty
Svěží salát s olivami
Přidáno před 40 minutami
Pstruh s cuketovo-ořechovým pyré
Přidáno před 1 hodinou
Domácí kuřecí gyros
Přidáno před 6 hodinami
Bublanina s cuketou a ovocem
Přidáno před 16 hodinami
Jemná kuřecí roláda s hořčičnou omáčkou a zapečenou kedlubnou (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Grilovaná cuketa s parmskou šunkou
Přidáno 14. 8. 2025 11:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové plátky na másle a žampionech
fazzy75 před 2 hodinami
Těstoviny se špenátem
Palenka před 3 hodinami
Patison s jogurtem a olivami
TondaJ před 3 hodinami
Hrníčkový makový koláč se švestkami a drobenkou
Viki7216 před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
ceslo před 4 hodinami
Ovocné kůže
Lahvacek před 7 hodinami
Medovník originál
AndreaMachacova před 15 hodinami
Kuřecí prsa s omáčkou
Penkapa před 19 hodinami
Pangas v česneku a bylinkách
Jitka488 před 22 hodinami
Přesnídávka jablečná
SidiJita před 22 hodinami
Tématické fráze:
cuketové recepty,
cuketový tatarák,
zeleninovy spiz,
zeleninové špízy,
cuketa dobroty-recepty,
tatarák z cukety,
studené špízy,
cuketové kuličky,
zeleninový špíz na gril,
zeleninový tatarák,
zeleninové špízy na grilu,
cuketovéšpízy,
zeleninovo sýrový špíz,
cuketove dobroty,
cuketa na gril,
bramborový tatarák s cuketou,
tatarák z pangase,
cyketové špizy,
recepty s cuketou na grilu,
špízy zeleninové
Suroviny:
cuketa,
sýr tvrdý,
klobása pikantní,
vejce,
mouka,
vegeta,
pepř,
majoránka,
strouhanka,
olej
Komentáře (4)