Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 299 kJ / 789 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,33 g |
Tuky | 38,56 g |
Vláknina | 8,90 g |
Cholesterol | 379 mg |
Sodík | 2,10 g |
Sůl | 5,21 g |
Sacharidy | 47,60 g |
Postup přípravy
Podáváme s bramborem.
Zveřejněno 4. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketové špízy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6Lv
Moje poznámka
Cuketové špízy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6Lv
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 11 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 3 hodinami
Krenex
dragomirac před 5 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 5 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 5 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 5 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 6 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 6 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 6 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 7 hodinami
Tématické fráze:
cuketové recepty,
cuketový tatarák,
zeleninovy spiz,
zeleninové špízy,
cuketa dobroty-recepty,
tatarák z cukety,
studené špízy,
cuketové kuličky,
zeleninový špíz na gril,
zeleninový tatarák,
zeleninové špízy na grilu,
cuketovéšpízy,
zeleninovo sýrový špíz,
cuketove dobroty,
cuketa na gril,
bramborový tatarák s cuketou,
tatarák z pangase,
cyketové špizy,
recepty s cuketou na grilu,
špízy zeleninové
Suroviny:
cuketa,
sýr tvrdý,
klobása pikantní,
vejce,
mouka,
vegeta,
pepř,
majoránka,
strouhanka,
olej
Komentáře (4)