Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 976 kJ / 472 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,30 g |
Tuky | 3,56 g |
Vláknina | 34,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlívový paprikáš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qMQy
Moje poznámka
Hlívový paprikáš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qMQy
Nejnovější recepty
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 2 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 3 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 3 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 10 minutami
Domácí rizoto
MarketaAn před 31 minutami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 1 hodinou
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 3 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 4 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 5 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 5 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 6 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 6 hodinami
Tématické fráze:
hlívovy gulas,
hlívový guláš recept,
paprikaš z hlivy,
recept na hlívový guláš,
paprikáš z hlívy ustřičné,
hlivovy perkelt,
hlívový guláš s fazolemi,
paprikáš,
hlívový,
recept brambory na paprice,
hlívový guláš s bramborem,
hlivov paprik,
hlívový guláš top recepty,
hlíva ústřičná paprikáš,
zampionovy perkelt,
hlívový guláš s paprikou,
recept hlivovy gulas,
paprikáš recept,
hlivovy bramborovy gulas,
hlívový guláš - recept
Suroviny:
hlíva ústřičná,
paprika čerstvá červená,
cuketa,
fazolky zelené,
rajče,
cibule,
česnek,
paprika sušená uzená,
paprika sušená sladká,
vývar,
koření nové koření,
kmín celý,
petrželka zelená,
sůl,
olej
Komentáře (26)