Polévka s jitrnicí dle samotáře Rermora
Suroviny
Porce: 4 (velké)
Nutriční hodnoty
Energie | 4 686 kJ / 1 120 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,10 g |
Tuky | 5,34 g |
Vláknina | 26,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 230,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Doba vaření krup a brambor záleží samozřejmě na druhu. Jo, a nať z petrželky samozřejmě před podáváním vyjmeme z hrnce.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 4. 2014 13:58
26. 4. 2014 12:12
11. 1. 2012 23:35
11. 1. 2012 18:09
11. 1. 2012 17:59
ta polévková směs je nějaké koření nebo je to zmražená směs
11. 1. 2012 15:45
11. 1. 2012 15:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 7 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 16 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 22 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 5 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 12 minutami
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 40 minutami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 1 hodinou
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 2 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 2 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 3 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Polévková směs připravená na tuku byla hitem našich babiček. Připravíme ji podle oblíbeného receptu
Jitrnice nebo jaternice? Poradíme, jak si tuto zabíjačkovou pochoutku připravit
Další recepty
Tématické fráze: jak opect jitrnici jak dlouho varit jitrnice jak opéct jitrnice prejtova polevka polévka z jitrnkce polívka z jitrnice jak dlouho se vaří jitrnice jitrnice doba vareni co s jitrnicí recepty jak dlouho vařit jitrnice? zmrazena prdelacka jak opect hitrnici jak upéct jitrnici opéct jitrnici recepty s jitrnicemi recepty z jitrnice recepty co s jitrnicemi pilevka z jaternic vývary z jitrnic jak vařit jitrnice
Suroviny: jitrnice, brambory, cibule, petržel, celer, mrkev, pórek, česnek, sůl, podravka, kroupy
Polévka s jitrnicí dle samotáře Rermora
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6z3V
7 názorů