Domácí Moravanka od babičky
Suroviny
Porce: asi 8 větších sklenic
Nutriční hodnoty
Energie | 9 064 kJ / 2 166 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,10 g |
Tuky | 15,02 g |
Vláknina | 169,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13,83 g |
Sůl | 34,08 g |
Sacharidy | 369,04 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jelikož není Moravanka vůbec ostrá, můžeme jí podávat jen tak k masu nebo ostatním pokrmům.
Bramborový salát s toutou Moravankou je skvělý.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 1. 2012 11:51
Zuzanko - krásná barevná směska
16. 1. 2012 17:06
sterilizace je něco úplně jiného,oprav prosím na sterilaci
14. 1. 2012 12:27
to tu mělo být v létě..co teď se zeleninou bez chuti a zápachu jinak mooc hezký receptík..takový hezky barevný..posílám boďana, můžu
14. 1. 2012 11:04
Já se dřív nanakládala moravanky hodně, dneska už tak moc né. Nedávám vůbec petržel ale dávám kousky květáku, cibulku vcelku a do každé skleničky feferonku. Moc dobrou moravanku tady má jahoda.Tento recept mě připadá na dobrou čalamádu, ale to je každého věc jakou si jí udělá.
14. 1. 2012 09:13
Jana Remkova:jj určitě ja to dělám kvůli dětí takto, ale každý podle chuti.
13. 1. 2012 21:13
Je tam i ocet, pokud vidím. Mi se to moc líbí Feferonku bych přidala
13. 1. 2012 20:54
Možná spíš sterilovaná zelenina? Moravanka to moc nebude, není tam feferonka a cibule je nakrájená, v Moravance jsou celé cibulky a celé malé okurčičky?
13. 1. 2012 20:14
Ale pokud vím, tak Moravanka je ostrá, je v ní feferonka. A tady není, takže?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 7 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 8 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 8 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 8 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 1 hodinou
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 3 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 3 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 3 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 5 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Peanut punch: Mléčný arašídový koktejl je oblíbené afrodiziakum na Jamajce, připravit ho můžete i doma jen ze dvou ingrediencí
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Další recepty
Tématické fráze: nakládaná zelenina moravanka sterilovana zelenina moravanka recept moravanka bramborový salát z moravanky čalamáda moravanka zelenina moravanka moravanka recept nakládaná zelenina do bramborového salátu moravanka recept na moravanku sterilovana moravanka moravanka zelenina moravanka čalamada domaci zelenina do salatu nakládaná moravanka salat moravanka moravanka salat domácí sterilovaná zelenina domácí nakládaná zelenina sterilizovaná zelenina moravanka
Suroviny: celer, mrkev, petržel, paprika čerstvá červená, cibule, okurka čerstvá, hrášek mražený, celer, mrkev, kořen petržele, ocet, sůl, cukr, sacharin, bobkový list,
Domácí Moravanka od babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J70J
8 názorů