Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 324 kJ / 1 989 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 232,23 g |
Tuky | 104,79 g |
Vláknina | 8,45 g |
Cholesterol | 475 mg |
Sodík | 2,52 g |
Sůl | 5,05 g |
Sacharidy | 26,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí ragů s brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A9JO
Moje poznámka
Kančí ragů s brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A9JO
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 7 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 17 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 19 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 19 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 7 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 8 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 8 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 9 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 9 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 10 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 11 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 11 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 13 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 13 hodinami
Tématické fráze:
ragů ze zvěřiny,
kančí maso recepty ragú,
ragú z divočiny,
zvěřinové ragů,
zverinove ragu recept,
kančí maso s brusinkami,
kančí s brusinkami,
kančí plec ragu,
ragů z kančího masa,
jak naporcovat kance,
kanec ragu,
kanec s brusinkami,
zvěřinové ragů s brusinkami,
zvěřina s brusinkami,
kančí rag,
srnci ragu s brusinkami,
ragů s brusinkami,
kanciragu,
recept na kance,
recepty z kance
Suroviny:
plec kančí,
brusinky,
pancetta,
vývar masový,
cibule,
bobkový list,
sůl,
kmín mletý,
pepř,
sádlo,
cukr
Komentáře (14)
Obsazeno